+1 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
3 kere dir oraya gidiyoum randevu alip ama 10 gun sonra gel dedi  ayin 30 unda gitmem lazim randevu 38 oluyorum son hafta randevusuz bakiyor diyenler var alir mi veya kabul eden bildiginuz doktor var mi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Son hafta sarı alana git diyorlar sanırım. Randevusuz da bakabilir son günlerin olduğu için. Ben 39da gittim. Bundan sonra buraya gelme sarı alan nst için gün aşırı dedi
(2,029 puan) tarafından
kuzum tam postu actim talep acmiatim mesaj geldi hemen aldim baska doktora aldim ama olsun
tarafından
Her zaman aynı doktoru bulman zor olur. İyi olmuş elhamdulillah
(2,029 puan) tarafından
demi vvalla bulamiyorum yok bir doktoru bir kere tek goruyorum randevuda
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Eltim 38 haftada giti bakmadilar randevu al gel dendi 39 da randevu alip giti doktor gun verdi 40 hafta doldugu gun gel doguma alicaz denildi giti ve aldilar yani 38 de randevu almadan giti onu almadilar 39 da randevulu giti
(2,029 puan) tarafından
peki suni sanci mi verildi cann
(466 puan) tarafından
Basta iki acemi hemsire fiyil sokmuslar afedersin doktor fark edince cok kizmis hemsirelere fitili cikartik suni canci vermisler
(2,029 puan) tarafından
sehir hastanesine 40 olunca dogum baspatiyolar mi ya normalde 41 42 ye kadar bkliyolar
(466 puan) tarafından
Kanuni 42 haftaya kadar bekletiyor normal dogumu sakurada 40 kadar bekletiyor
(2,029 puan) tarafından
ya oyle mi 40 olunca dogurtuyo demi
(466 puan) tarafından
Eltimi 40 haftada dogurtu cam ve sakura hastanesi
(2,029 puan) tarafından
insallah benimde oyle olur belki ona denk gelmistr sıkntısı falan yoktu demi ne zaman yapti
(466 puan) tarafından
Insallah canim  Allah kucaginda gormeyi nasip etsin sana iki ay oldu eltim dogum yapali cok saglikli bir gebelikti herhangi bir sorunu yoktu doktor 39 haftaliken gun verdi 40 dolar dolmaz gel doguma alcaz yoksa bebek kendi kakasini yiyebiliyor cok bekletmicez dedi oylede oldu  40 hafta dolar dolmz aldilar
(466 puan) tarafından
Ama kanuni 42 haftaya kadar bekletiyor normal dogumu kardesim ilk dogumuydu 42 ye kadar bekletiler sonra dogum yapmadi bi turlu sevk verdiler gitigi yerde demisler nasil 42 haftaya kadr seni bekletirler cocugun kordonu 7 kere boynuna dolanmis olmek uzereydi demisler Allah korumus eltimde onceki cocugu 42 haftalikta kanunide dogurdu sonuncuyu sakurada 40 haftada dogurdu
(2,029 puan) tarafından
ay insallh beni de oyle alirlar bazilari 41 e kadar bekliho dedi de o yuzden kafam karisti bende 4 kasimda randevum var aldim bugun cok sukur 39 oluyor merak ettim smdi
(466 puan) tarafından
Gun verirler sana ozaman ama bebek ultrasonda haftasina uyumlh cukarsa gun verirler gelisimk geride cikarsa ozaman belki bekletirler bende bi turlu randevu dusuremedim kanuniye dusurdum sakuraya dusmedi bi turlu
(2,029 puan) tarafından
aaa oyle mi
(466 puan) tarafından
Banada haber verirsin  sonucu merak ettim
(2,029 puan) tarafından
verrim canm
(2,029 puan) tarafından
oyoe dedin ya simdi cok sevindim gerci ben gecen sene de ora dogurdum 39+4 oldum ama poliknige gic gitmedim dieek acile gitmistim sancim agrim acilmam yoktu almisti doguma ama karin cevresinde genisleme var dediler acaba o yuzden mi dogurtular 40 oldugum icin mi blmym
(466 puan) tarafından
Bence gunun gelmistir ondan
(466 puan) tarafından
Alirlar insalalh hayirlisiyla dogumu atlatirsin darisi benim nasima olur
(2,029 puan) tarafından
insallah canm bnm benin
(466 puan) tarafından
Merhaba canim basilsin bugun randevu gunundu unutmadim naptin gitinmi hastaneye
(2,029 puan) tarafından
ay canm bnm cok tatlisin ya saat 2 de kuzum 12 bucukta cikicam canmsn
(466 puan) tarafından
Insallh hayirlisiyla alirlar seni bugun
(2,029 puan) tarafından
ay insallah ama sanmiyorum varya kesin sanvida cikmaz acilmada olmaz bos bos donerim 38+5 oldum
(466 puan) tarafından
Kesin gun verir canim merak etme eltimde tam 38 de giti 39 oldugun gun pazarda gunude olsa fark etmez gel alicaz dediler giti aldilar
(2,029 puan) tarafından
ay insallah ya bazen soktordan doktora fark ediyo ya bazilati bekletiyo
(466 puan) tarafından
Doktorun ismi ne canm birde nerde oturuyorsun sakuraya yakinmi
(466 puan) tarafından
Ben ali selcuk beye gitim segreteri cok iyi ama doktoru cok beyenmedim cok agrim vardi bi ilac vermedi geldim esenyurtaki doktira ertesi gun ilac verdi duzeldim
(2,029 puan) tarafından
her seferinnde baska bir doktora randevu bulablyrm ya 4 tane farkli doktora gttim ayni doktora randevu buoamiyorum avcilar yesilkentte oturuyorum
(466 puan) tarafından
Cok yakin oturuyoruz bende esenyurt devlet hastanesinr yakinim
(466 puan) tarafından
Muayine oldunmu canm nededi doktor
(2,029 puan) tarafından
su an muane oldum nst ye gircem biz 40 41 haftaya kadar bekletyoruz dedi doktora bayildim cok iyi sicak kanli ablacim canim falanli konusyo boy kilo falan hep soyledi
(466 puan) tarafından
Ya demeki dedin gibi doktkrdan doktara deyisiyor normalde 40 kadar bekletmiyor sakura
(466 puan) tarafından
Ismi ne canim bende o doktora randevu alayim
(2,029 puan) tarafından
semra yuksel rica etsem mi acaba agrim cok var dayanamiyoum diye hic sancimda yok 20 lerde ya
(466 puan) tarafından
Soyle istersen belki alirlar kanuni bana sormustu cok agrim var dayanamiyorum dedim aldilar 39 haftada
(2,029 puan) tarafından
3 gun sonra gel dedi kan vercem simdi
(466 puan) tarafından
Dogumami alicak acaba
(2,029 puan) tarafından
kontrole ne zqman geleyim dedim 3 gun sonra gel dedi bilmiyorum olsa soylerdi hazielikli gel diye bide kan sonucu yarin cikiyo sonuclara bakacak
(2,029 puan) tarafından
3 gün sonra gel dedi doktor ama alirlar mi ya bazen almiyolar ya almasalar
(466 puan) tarafından
Merhaba canim dogum yaptinmi
(466 puan) tarafından
Cok merak ettim seni ama bu uygulama da yeniyim mesaj bolumlerini bulamadim
(2,029 puan) tarafından
pazartesi gittim kontrole nst. baglandim sancim yoktu  cok iyi cok tatli bir doktor du cok israr ettim 40 suni ike baslat diye biz 41 e kadar bekletiyoz dedi lutfen falan dedim cuma gel dedi 3 gun sonra kontrole gel acilmana bakayim konusurz dedi
(466 puan) tarafından
Ay ben dogum yaptin sandim insallh saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim duam seninle dogumdan sonra bana yazarsan cok sevinirim bi kac merak etigim birsey var hastaneyle ilgili
(2,029 puan) tarafından
tabi cnm seve seve 41 gorcem sanirm ya insallah cuma alir dunde hamile bolumunde biri orda dogurmustu yazdi post acti cok memnundu
(466 puan) tarafından
Normalmi yapti acaba sezeryanim ben orayi onermiyorlar
(2,029 puan) tarafından
normal yapmis kesisiz dikissiz
(466 puan) tarafından
Sanirim sans bu iyisi de kotusude  var oranin insallh hayirli doktorlarla karsilasiriz
(2,029 puan) tarafından
niye onermiyolar ne diyolar
(2,029 puan) tarafından
olabilir canim pazaresi de kontrole gittim hemsireler cok guzel sohbet etti sakalasiyolar karnimla oynuyolar
(466 puan) tarafından
Bi kac kisi dedi normal dogum ise oneririm sezeryan ise onermem kanuni daha iyi dediler bende kanunide dogum yapmistim cok beyenmistim
(466 puan) tarafından
Doguma kadar muayineye gidicen bende oraya insallh ya kanuni yada sakura birine giderim artik bide benim 4 cocuk hepsi sezetyan kanuniden baska yer seni almaz diyor doktorlar bi ay once bakir koye gitmistim nerde dogun yapicaksin seni burasi almaz dedi doktor kanunideki doktirlrda bizden baska yer almaz seni dedi bende boyle kararsizim napicami
(2,029 puan) tarafından
nnerde kendini rahat hissediyirsan nerde iyi se orda yap sezeryani blmyorum canm benimki normal
(466 puan) tarafından
Kanuniyi daha cok beyendim cnm ama esimle isim konusunda anlasamiyoruz benden gizli gidip isim koyar diye korkuyorum o yuzdn sakurayi dusundum oeda isim konulan yeri bilmiyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 97 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,350 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde merve123 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.