0 oy
357 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızlar biogaia kullanıyordum. Nurse harveys de aldım. Ama kayın babam aldı nasıl kullanılır bilmiyorum. İkisini peş peşe mi vereyim dönüşümlü. Bu nurse harveys olanı kaç damla kaç kez vercem. Kullanlar varsa yardımcı olun. 

2 Cevaplar

0 oy
(164,072 puan) tarafından
bebehin kac aylik
(3,546 puan) tarafından
Tamam canım. Diğer bagırsak düzenleyici ile verebilirim demi. Sorun olmaz demi..
ben sadece nurse harweys kullandim digerini bilmiyom
(3,546 puan) tarafından
Diğeri de probiyotık içeren damla bagırsak düzenleyici. Az biraz faydası oldu ama bu nurse yi cok tavsiye ettiler. İnan bir aydır doğru düzgün uykum yok. Kudurmuş köpege döndüm uykusuzluk sinir stres. Eşime patlayıp duruyorum.. Adam gündüz çok çabalıyor gece ben uyusun diye bırakıyorum gece de ben sabaha kadar uyumuyorum sabah 1 saat 2 saat uyursam uyuyorum yoksa yok. Kızlarım var okula giden onlara bile baktırmıuır bu bebek. Çatlıycam artık. Uykusuz olmuyor. Bu işe yararda inşallah rahatlarız.
bizde cok ise yaradiydi baska marka almadim ben hatta o kadar cok almisimki suan2 tane hic acilmamis var aay insaallah ise yarar sendede
(3,546 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah. Tek istediğim o.. Çok zormuş gazlı bebek. Hayatım alt üst oldu... Psikolojim bozuldu. Lohusa depresyonunu atamıyorum bu uykusuzluk yüzünden.
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Sadece biogaia yeterdi aslinda gunde 3 damla duzenli kullansan yeterdi canm 
(3,546 puan) tarafından
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum canım ama o kadar rahatlama olmadı. İnan gören diyorki bu bebeğin çok gazı var. Sürekli ıkınıyır kendini sıkıyor her dk. Bacakları sürekli ya direniyor ya karnına cekiyor. Biogaia yı günde 5 damla veriyorum. İnşallah bu sabah 10 aksam 10 iyi gelir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 401 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.
10 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 288 göst.
23 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilal.24 (1,191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,328 soru

24,399,782 cevap

350,035 kullanıcı

...