0 oy
780 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,167 puan) tarafından
Kizlar eşim bı kızla aldattı bni kizla konuşma kayıtlarını mahkeme açarsam cikarttirma hakkım varmis ama eşim de hep inkar etmeye başladı ilk başta itiraf etmişti boşanmak istior ve dava aç Dior anlaşmalı bosanalm sana kırk bin vereyim Dior aklınca mahkemede diycek bu paragöz bir insan bana iftira atıo diycek ama yemezler bende canım ne zaman isterse o zaman açarım anlaşmalı boşanmam para da senin olsun dedim . Sizce boşanmayı uzatmalı miyim zaten bu saatten sonra barışmak gibi bir durum olamaz da kıza kavuşmak için boşanmak istio galiba delillerim yeterli olur mu onuda bilmiorum açıkçası avukat şahitler önemli diio bide yazsmalar adam inkar edio artık avukat akıl vermiş buna sonuna kadar inkar et diye yani planladgi bisiler var  avukatlarda çok para istio 15 bin diolar tazminattan da alırız diolr açmaya açacm ama üç ay olmuş bunu öğreneli 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla onu bunu bilmem direk boşa gitsin uzatmaya gerek yok.  
-Reklam-
0 oy
tarafından
Davayı aç bosanmasan bile bırakıp gideceğini anlasın bir arkadas aldatılmadi başka nedenden dolayı dava açtı adam bosanalim diye kabariyordu mahkeme günü gelince arkadaşımın ayaklarına kapanmış ne olur yikmayalim yuvayı diye blöf te iyidir şimdi ağzına siciyor arkadaş adam kuzu oldu kuzu 
tarafından
Yok kız bu ailecilmis ailesi için yeni evliyken bir tokat çıkartıyor arkadasinda annesi yeni boşanmış bosanacagim diyor kadın adamda bosanalim diyor adam bu nede olsa beni bosayamayacak diyor anlaşmalı gidip davayı açıyorlar kadın geri adım atmıyor mahkeme günü gelince adam dil döküyor kadına bosanmayalim diye bende merak ediyorum çekişmeli nasıl açılıyor bende adamı bosayacaktim anlaşmaliya gelmedi ben seni boşamam dedi Kur'an'a el bastı duzelecegim diye bende bebek küçük diye uğraşmadım dava açmakla yalnz çekişmeli çok paradır be anlaşmalı 500 TL mis kaç yıl önce şimdi kim bilir kaç para oldu birde adam boşanmam derse uzards uzar mahkemeye para ver dur artık delil ve şahit olursa uzamasmis çekişmeli onu arastirdim
(1,167 puan) tarafından
Çekişmeli de fazla istiolr bide tazminat istiorum deyincede pay istiolar çok para ya uzasın Kudursun uzadıkça bu düzelmez yani her kelimesinde bellli adam arsız
tarafından
Düzelmez aldatan hep aldatır .. daha duzelenini görmedik tehdit et anlaşmaliya ikna etsen boşanmak istiyor mu
(1,167 puan) tarafından
Boşanmayi bnden çok istio
tarafından
Boşa gitsin ozaman bakalım napacak hem suçlu hem güçlü adama bak ömür geçer mi böyle biriyle sanada yazık hayat uzun yıpratma kendini
0 oy
tarafından
Hiç vakit kaybetmeden  açmalıydın davayı bilip de sustukça mahkeme bu sefer aklına ne estide şimdi dava açtın aklın neredeydi diyecek adamda çünkü öyle bir şey yoktu diyecek tazminat hakkını kaybedersin madem boşanacaksın bira önce ac davanı 
(1,167 puan) tarafından
Haklısın canim zaten iftira atiosun deyip duruo insallah deliller yeterli olur :/
tarafından
Olur inşallah canım rabbim yardımcın olsun
(1,167 puan) tarafından
Amin kuzum cümlemizin
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hemen acmalisiniz yoksa kabullenmis oluyorsunuz
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Ay Allah böyle pisliklerin belasını versin yakın zamanda eşimin arkadaşı da yapmış karısına çok üzüldüm ya bunun bi cezası olmalı cani istedi aldattı eee bizim çektiğimiz giden senelerimiz nolcak...boşan ama en cekismelisiniden
(1,167 puan) tarafından
Olan emekler e yıllara cocuklara oluyor
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Adam başına bela olmuyomuş ne güzel boşan rahatına bak canım ben olsam uğraşmam 
(1,167 puan) tarafından
İşte anlasmali istio bnde öyle istemiorum
(1,621 puan) tarafından
Eşinin kişiligini sen bilirsin canım ame benim başıma öyle bişey gelse kabul etse  boşanırım benimki agrasif çabuk parlayan biri öyle bişey olsa olaysğz bosansam şükrederim
0 oy
tarafından
Ben olsam donuna kadar alırım kzamanda o karı kabul eder onu eğer kanitlayabiliyorsan zina davası açıp büyük tazminat alırsın benim hayallerimle oynayacak birde rahat hayat sürecek öylemi anlaşmalı boşanma çekişmeli bosan birde zina davası ac derim
(1,167 puan) tarafından
Zina davası ayrı mi oluo yoksa ihanet etti diye tazminat accam o sayilio mu
tarafından
Zina davası ayrı oluyor bildiğim kadarıyla
tarafından
Canım face'de avukata sor diye bir grup var paraya yaz bilgi verirler 80 bin kişi var orda
(1,167 puan) tarafından
Onuda bı sorayim
tarafından
Sor canım Allah yardım etsin
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Hemen ac bence 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Avukata git bundan nekadr kopatirsan %20 senin de bak nasıl o davayı kazanıyor sen gör bide delil olması çok önemli ama hemn bosamazlar zatn 3 sene falan sürüyor abim hala bosanamadi buyuzden kız aldatmisti uzadida uzadı dava 3 yol3oldu hala bosanamadi ses kayıtları hiç bir işe yaramıyor yazışma konuşma kaydı fotoğraf bide video ise yarıyor canım ona göre delil topla neden para almicakmisin Alican tabi senin gururunu zedeledi bide güzel tazminat davası aç maddi manevi her türlü kazanırsın terbiyez böyleleri afedersin şeyinden asicaksin yada hadım ediceksin karın var daha ne istiyorsun terbiyesiz. Allahım ya 
(1,167 puan) tarafından
Çok doğru soyluorsn kuzum  konuşma kaydım var msj da var daha delil alamiorm çünkü artık inkara başladı iftira ediosun deyip duruo elimdeki delillerle açacam sürünsün mahkemelerde bu da hemen boşanıp kızla rahat olmak istio onun amacı o adamız diyede dolanacak eli para tuttu ya biz kıymetsiz olduk eşim askeri personel böyle aldatma işleri çok olurdu duyardım ordayken hep ama eşimden hic beklemezdim
(4,061 puan) tarafından
Bu davadan sonra işinden bile olabilir askeri personel ise canım acıma askeri personeller bu tarz şeyler işten atılma sebebi bile sayılıyor sen davanı aç sakın anlaşmalı olmasın ama 3 4 yıl sürünsün hiç acimicaksin böylesine paran yoksaa hukuk birosuna git de ben zor durumdayım avukat istiyorum param yok de ücretsiz avukat verirler sana sıkma canını
(1,167 puan) tarafından
Canım mesleği giderse zaten parası yok maaşına güveniyoruz şuan devlet avukatları pek ilgilenmio anca özel bulacam avukatı üç yılda surermis bugün sordum baya sürüo diolar
(4,061 puan) tarafından
Ewet canım gitsin işi bakam o kız ne yapicam bir dk yüzüne bakicak mi terbiyesizler o kizi yolmali da işte suçlu olursun sen davanı aç avukata de ne kopatirsan % 20 30 fark etmez senin de davayı zaten kazanican da adam ona göre hırs yapıp yüksek para alır

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,430 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,475 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 317 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seldaa (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 738 göst.