0 oy
105 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (247 puan) tarafından
Gece yogurt mayaladım sabah bakmak için kalktım ama cıvık küçük kavanozun birini açtım yogurt gibi tadı yok ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından
Fırına koy bence canım ağzı açık bir şekilde 
(247 puan) tarafından
Fırını ısıtıyor muyuz canım
(8,968 puan) tarafından
Hayır. Fırında bekliyor sadece
(1,096 puan) tarafından
Evet ben ısıtıp koyuyorum 75 dereceye kırk elli dakika bekleyince iyi kötü kıvam alıyor
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından
Acaba sùtùn sıcakken mi yaptn
(247 puan) tarafından
Her zamanki gibi yaptım çok sıcak değil çokta soguk değildi her zaman taş gibi olurdu canım
0 oy
(265 puan) tarafından
Dolaba koydunmu genelde dolaba koyunfa sertlesir
(247 puan) tarafından
Koydum canım sertleşmemşş
0 oy
(8,968 puan) tarafından
Mayalayınca sıcaklığı mı ayarlayamadn acaba 
(247 puan) tarafından
Her zamanki yptıgım gibi yaptım sardım da ama bilemiyorum
(8,968 puan) tarafından
Bazen sütten de oluyor ya o. Ben kaynanamdan alıyorum sütü. Hep taş gibi olurdu. Sonra yeni bir inek aldılar. O ineğin sütünden cıvık oluyo yoğurt.
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bi tencerede su kaynat kavanozuda içinde ısıt biraz ağzı açık şekilde fırına koy bikaç saatte tutar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 188 göst.
2 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 1 melek annesi (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
24 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 00Melikeee (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Zeynep51 (46 puan) tarafından soruldu

380,582 soru

11,394,803 cevap

34,912 kullanıcı

...