0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben 2 aydır emziremedim bebeğimi mememi kabul etmiyordu zorlaya zorlaya birini kabul ettirdim ondada süt çok az damla damla var çocuk inat ediyor kabul etmiyor çoğu zaman bir gün damla getirmiş ben bunu düzenli kullansam sütüm dolar taşar mi çocuk kolayla emdiği zaman süt gelir mi bugün üç kez içtim ama çocuk memeyi yine reddetti 

2 Cevaplar

0 oy
(9,619 puan) tarafından
Düzenli kullanırsan tabiki yararını görürsün ama dolup taşacak derecede değil tek başına işe yaramaz yani bunun yanı sıra günde en az 3 litre su icmen lazım bol bol yeşillik ye bulgur kuruyemis tüket bide sık sık emerse sütün artar 
(9,619 puan) tarafından
Üzülme canim benim iki çocuğum da ilk 1 ay tek göğsümü emdi ikidide sag göğsümü hemen tutmadı..aslinda senin sütün var bebeğin bi kaç kez kuvvetlice emse bi çenesini alıştırsa uykularında tutturmayi denedin mi
tarafından
Bugün arkadaş geldi  dil bağı var ememez bu çocuk dedi tutamiyor meleği soramiyordu dil bağının etkisi var mı
(9,619 puan) tarafından
Tabiki etkisi var canim o yüzden ememiyo dogumda doktor bunu farketmedimi
tarafından
Doğumdan bir gün sonra bayan çocuk doktoru geldi o birşey demedi coronali hamile gelince alel acele çıkarttılar bizi  sarılık oldu yoğun bakım hemşiresi bu çocuğun dilinde sorun var dedi bende kontrole başka bayana götürdüm o birşey demedi .. arkadaş anlamıyor onlar başka doktor önerdi benimkini o bildi düzeltti geciktirme dedi akşamüstü sıra aldım o doktora Her doktor bilemiyor sanırım
(9,619 puan) tarafından
Aslında rahatça farkedilebilir bise ama sen acemi doktorlara denk gelmişsin yadw başından savmaya çalışmışlar wen yine bi doktora götür gereken müdahaleyi yapsınlar bebisin daha fazla mahrum kalmasın anne sütünden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bn düzenli kullanmıştm gögüslerim taş gbi oluyodu bi sağıyorum 2 biberon 220 cc lik çıkardı
tarafından
Tutturamiyorum sıkıyorum ucunu yalayıp geçiyor ağzına soktuğumda zorlanıyor almak için alamayınca deliriyor çocuk yarın doktora gideyim belki dilinden böyle oluyordur
tarafından
Canm ben nie emmiyo demedimki sana tutmuyo demişsin , sütüm gelmiyo demişsin bende süt arttırıcı şeyleri yazdm snaa böyle beslen die
tarafından
Anladım canım teşekkürler ben gogsumu sıkınca ucunda nokta nokta süt çıkıyor arkadaşımın ki böyle şarıl şarıl akıyor böyle görünce onu bende süt az uada yok herhalde düşüncesi oluşturdu
tarafından
Herkez bir olacak die şart uokki canm sen beslenmene dikkat et olur sütün kuzum
tarafından
Sağol şekerim içimi rahatlattin ben biraz daha deneyeyim baktım almıyor memeyi dahada denemem zorla kabul etmez dimi bebek memeyi tembel oldu biberona alıştığı için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 280 göst.
2 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Erdemlili yolcu (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.