Basla canim iki haftadan ne olck utule yelestir ne otuecegine karar ver derken iki gunde anca oluyo beni baya oldu baslayali hala bi iki eksik var :)))
Bnm 31 32 de hazırdı 34 de erkn dogum rıskım oldu o yuzdn ıyıkı hazırlamısım hatta dogurcagım zmn acıle gıdıyodum gece cocugun besıgını duzenleyıp gıttm gel ddm esıme yapalım ben dogurcm hazorladm yemk yedm acıle gıttm 2 gun sonra dogurdm :)
Valla 33 de başladım galiba bugün bitirdim 38+6 oldum bu arada :D anca bitti ya bi anda olmuyomuş yavaştan başla istersen :)
32 yim baslamadim bile cok erken ben 35 de yapicam. Ama tabiki herkes kendi maddi durumunu daha iyi bilir eger oyle dara düşmeyeceksen bence bekle derim. Çünkü son zamanlarda gun gecmiycek onun hevesini yasayarak daha kolay geciririz.
Canım 31 haftalık olucam benim çanta hazır ne olur ne olmaz sen hazır tut kıyafetleri alması yıkaması ütülemesi baya meşakatli iş şuan da başla ufak ufak
Ben hazirladim dun bitirdim 27 haftaligim hazirlim kalsin bi kenarda ne olacak dedim cekmecelerde duracagina cantada duracak hazirla kalsin bence
Ben 37 de hazilardim:D kiyafetleride o ara yikayip utuledim hemen bitti zaten simdi 39 oldum
Başlamalısn canım bn o haftalar da bitirmistim çoktan
1,508,612 soru
24,620,915 cevap
364,600 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın