0 oy
190 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Sorum başlıkta

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Patlıcanı dograyinca biraz tuzlu suda bekletebilirsin
(4,697 puan) tarafından
Bu acısını almak için canım
tarafından
Canım benim az yağ çekmesi için de tuzlu suya koyulur
(4,697 puan) tarafından
O kadar mutfakta çalıştım hiç böyle bir bilgi vermedi ustalarım una bular kızartıp yada yalayıp fırına atardık
tarafından
Ben de mutfakta çok çalıştım canım bilginin sınırı yok bana da bu bilgiyi ustalarım vermişti sıcak mutfakta çalıştım, soğuk mutfakta çalıştım ,ala carte da çalıştım stajımı 5 yıldızlı otelde yaptım
(4,697 puan) tarafından
İnandırıcı gelmediğinden değil bana öğretilen de buydu o yüzden yazdım tuzlu su acısını alır diye biliyordum sadece bunuda denerim teşekkür ederim bilgi için
tarafından
Rica ederim  cnm evet acısını da aliyo
tarafından
Teşekkürler kızlar bilgilendirdiginiz için
-Reklam-
0 oy
(19,788 puan) tarafından
Kağıt havlu ser tabağa alırken o zaman sorun olmuyp
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Unla kızart canım 
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
tarafından
Patlıcanın tuzlu suda bekletirsen fazla ya Çekmez canım

Bir de güzelcene yıkadıktan sonra havlu kağıtla suyunu al
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
(916 puan) tarafından
Ben fırında yapıyorum  yağlı kağıda diziyorum fırçayla yağlıyorum. Hatta o şekilde kışa bile tutuyorum buzlukta
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
tarafından
Geçen hafta karnı yarık için kızarttım bütün şekilde ama tuzlu suda beklettim 1 2 saat hiç yağ çekmedi normalde tavada hiç yağ kalmazdı sürekli yağ ilave ederdim ama tuzlu suda bekletince döktüğüm yağ olduğu gibi tavada kaldı ben çok faydasını gördüm valla 
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
(222 puan) tarafından
Ben bi kaşık yağ ile fırına atıyorum üzerini de ıslak yağlı kağıt ile kapatıyorum hem çok güzel pişiyor hemde sağlıklı oluyor 
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
(13,247 puan) tarafından
Fırında kizart canım tepsiye diz fırça ile yağla at fırına
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
tarafından
Yağlı olmasın diye tuzlayıp yağlayıp azıcık fırınlı yorum sonra yapıyorum canım
0 oy
(961 puan) tarafından
Ben fırında yaparım patlıcanı kızartmam çokta güzel oluyor
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdigin için
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Havlu peceteyle emdir fazla yağı şekerim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 162 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
3 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Miraa (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 43 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BekleyenAnnesi (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 326 göst.
3 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mursi (933 puan) tarafından soruldu

397,214 soru

11,880,511 cevap

35,997 kullanıcı

...