0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar benim evime kimse gelmez gelse bile o odaya girmez temizlik yapmak için kanepeyi çektiğimde arkasında baya büyük sanki karşıdan bir şey serpilmiş gibi beyaz leke vardı üzerine bir şey koyduk o döküldü desem leke tam ortada üstten yana alta doğru bir sızma yok fotoğrafını çekmiştim ama silmişim ilk zamanlar korktum üzerinde durmadım sadece anneme söyledim o da sirkeli suyla sil dedi başına böyle bir şey gelen var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Niye aklına ilk büyü geldi 
(1 puan) tarafından
Çünkü bir leke nasıl kendi kendine olsun normal bir leke de değildi karsindan sicratilmis gibi. Aklıma büyü gelmesinin nedeni eşimin arkadaşına yapmışlar onların da yatağının arkasından çıkmış böyle bir leke
(7,620 puan) tarafından
Leke kendi kendine oluşmaz anlamamistirsin bence
(1 puan) tarafından
Ben de kendimi öyle kandırdım ama küçük bir oda ben de kullanmıyorum orayı hele kanepeyi hiç çekiyordum altından supuruyordum yerini değiştirmek için çekince gördüm sanki cifli bi bardak suyu sermiş gibiydi
-Reklam-
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Kiz kim ne diye yaptirsin buyuyu 
(1 puan) tarafından
Ay bilmiyorum eşimin tarafı beni istemiyorlar bir sürü dedikodu çıkarmışlar biz nişanlıyken yok eşim beni istemiyormus zorla benle nişanlanmış oysaki aşkımdan ölüyordu :D kendilerinin istediği ailelerinden bir kızi eşim istememis ondan çekemiyorlar sürekli dedikodu dedikodu
(5,126 puan) tarafından
Kiz buyu degildir bence icini ferah tut
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bugün niye büyüyle cinselliğe kafayı taktınız:)
(1 puan) tarafından
Büyü postunu görünce benimki aklıma geldi :D
(1,862 puan) tarafından
Seninki.ne:)
0 oy
tarafından
Bilemedim ama büyüyle alakalı olduğunu sanmıyorum 
0 oy
tarafından
Canım o oda?havasız kalmışsa duvardan olmuştur benimkindede oluyo beyaz sabunla sil geçiyo
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Domuz yağı sürülürdü Allah korusun büyü falan olsa. Öyle bir şey olsaydı anlardın. İçini ferah tut. Kullanılmaya kullanılmaya leke oluşabilir bir şekilde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 458 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
26 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde uykusuz anne (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 2,130 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Bahar..❤ (2,930 puan) tarafından soruldu