0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım var 4,5 yaşında halası var 10 yaşında ikiside gripti ne kader uzak tutsam da çocuğa geçmiş balgamlı öksürüyor burbu tıkalı emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım vallaha billaha ya o kadar da dedim çocuklara erene yaklaşmayın grip gene diye ama nerde dinlemedilee şimdi erende grip oldu şimdi ne yapcam beynim durdu vallaha ya 

2 Cevaplar

0 oy
(22,060 puan) tarafından
Bi acile götür canim onlem amaclı bi ilaç falan verirler belki 
tarafından
Yarın sağlık ocağına götürsem acile sokmak istemiyorum vakalar çok arttı buralardan
(22,060 puan) tarafından
Olur canim ama mutlaka göster önlem alınsın daha cok minik
tarafından
Bir hafta 10 gündür meme reddi yaşıyorduk zaten şimdide grip olunca hiç emmek istemiyor aç kalıcak diye korkuyorjm
(22,060 puan) tarafından
Aynen canım zor valla biz bile gribi zor atlatiyoz el kadar bebe napsın
-Reklam-
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Benim oglumda okuldan hastalik oldu bogaz enfeksiyonu kizimada bulasti 3bucuk aylik heryeri tikanmişti doktora götürdüm üç günluk kullanabilecegim antibiyotik yazdi kilosuna göre sizde gidin 2 gune düzelir canm gecmis olsun birde burun icin pompa var kucuk. Ondan al burun pisliklerini cekersin rahatlar en onemli burnunun temiz olmasi ateslenme olmasin diyede 1 cay kaşığı carpol ver
tarafından
Evde burun pompam var kızımdan dolayı ama nasıl ağlıyor burnuna değince bile şuan kucağıma sallıyorum gogusumde uyuyor az burnu açılıyor böyle diye
(1,336 puan) tarafından
Aglasada cek canm yapacak birsey yok rahatlamasi icin :( burun tikanikligi agrisi başına da vurur Allah sifa versin sen git mutlaka
tarafından
Yarın sabah saatlerinde sıra aldım direk doktora goturucem

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 151 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Prenses annesi& (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 684 göst.
0 oy