0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Gebelik tansiyonu olanlar bugun doktorumun yanindan geldim ilac kullanıyorum tansiyon icin icmeye devam edim mi dedim aslında gerek yok ama ic dedi buarada tabsiyonum12.8 13.8 cıkıyor ama doktorum bunu yuksek gormuyor fakat beni cok rahatsız ediyor yukseldigi an birde daha cok cıkar diye korkuyorum acikcasi haftam kucuk cunku birde her gun olcme dedi kendi kotu hissettiginde yarim saat bekle oyle.olc dedi hadi o yarim saatlik sure zarfinda bise olursa yada yine 13.8 fln gorursem evde napmaliyim sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(12,776 puan) tarafından
12 8 civarı çok yüksek değil yüksek olması için 14 15 olması lazım 

Hemen ölçme diyor çünkü önce sakinleş kalp atisin düzene girsin diyordur doktoruna güvenmiyor isen elbette başka doktora da bı danis
(24 puan) tarafından
Zaten tansiyon ilacı iciyorum diger doktorların yapacagı baska bi islem var miki bu konuda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslında aşırı yüksek değil canım 

Ama çok dikkat et doktorun dan emin değilsen ve başka doktor varsa ona da git kendini garantiye al çünkü tansiyon öyle küçümsenecek bisey değil 
(24 puan) tarafından
Tansiyon ilacı kullaniyorum zaten acaba baska doktorlarin yapacagi bir islem varmiki bu durumda
0 oy
tarafından
Tansiyon ilaci ictigin icin o durumda tansiyonun birakirsan yukselir diye biraktirmiyodur muhtemelen 
(24 puan) tarafından
Aslinda tam tersi doktorum icme diyor ben icmek istiyorum korkuyorum daha fazla yukselir diye
tarafından
Aslinda gerek yok ama ic demis ya bacim
(24 puan) tarafından
Iste neden gerek gormuyor onu anlamiyorum yuksek degil diyor ama burda yazilanlarda 13.8 cok yuksek hemen hastaneye gidin fln yaziyorlar
tarafından
13.8cok yuksek degil aksine hamile icin normal bi deger nerde yaziyo
(24 puan) tarafından
Burda eski.postlarda bayanlar yazıyordu onlari okudukca zaten kendi tansiyonumu kendim cikartiyorum
tarafından
Okumayin annem piskolojiniz mahvoluyo :)
(24 puan) tarafından
Gercekte dogru diorsunuz okudukca daha da kotu oluyorum sanki bende ayni seyleri yasayacakmısım gibi geliyor hemen kalbim kut küt atmaya basliyor
0 oy
tarafından
Çünkü ilaç o sınırı koruyor ilacını ihmatl etme takip et ama sürekli ölçme biraktirmama sebebi tansiyon tehlikeli bak bende göz hasarı olusturdu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 287 göst.
7 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123gg (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 510 göst.
16 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
6 cevap 174 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (546 puan) tarafından soruldu

404,465 soru

12,116,821 cevap

36,462 kullanıcı

...