Ay valla ben hiç karışmadım fikrimi sorup alıcaz dediklerinde çünkü onların ilk torunu en rahat olanını alacaklarını en az benim kadar bebeğimi düşündüklerini biliyordum arabasıyla beşiğiydi park beşiği hep onlar aldı ben de pusat seçtim eşim aldı sağolsunlar düşünüp aldılar almayabilirlerdi.şuan da kayın babam güzel torunuma yatak alacam beşik küçük geliyo kızım rahat değil diyo biz izin vermiyoruz erken daha.alırım bir köşede durur vakti gelince kullanır diyo ama biz eşimle birlikte alalım hepsini kayın babam alıp da masrafa girmesin diyoruz izin verirse:) tabii herkesin duygu düşüncesi farklı ama beni mutlu ediyor böyle yapmaları.annemle babam gibi yanımda olduklarını hissetiriyorlar.
Ahh bu kayınvalideler suyun üstünde bile yürüseler çünkü yüzme bilmiyor diyecek gelinlere sahipler.
Parasını o verecekse alsın seçsin benim için önemli değil geriye kalanları ben kendi zevkime göre alırdım beğenmezsen ikinciyi de alırdım sıkıntı yapmayin kafaya Cook takmamak lazım yapabiliyorsaniz tabi ben yapamıyorum ama size tavsiyem
1,488,078 soru
24,324,974 cevap
345,458 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın