Dün sormuştum nasıl davransam diye kızlar bugün annem geldi evimi toparladı felan sonra kaynanamlar geldi eve yemek hazırlamış çağırdı annemle bizi hiçbişey olmamış gibi nasıl insanlar anlayamadım iki gün önce kızı kovdu annemi evden neden yaptın diye sormadı bile bugün de hiçbişey olmamış gibi cagriyo evine annem inmek istemedi yanlarına yemek yedik bizde annemle yukarda gelip bi hoşgeldin demedi yardıma ihtiyacın varmı demedi anneme orası benim olduğu kadar oğlunun da evi ama hamile kaldıktan sonra bi kere gelip yapılacak bişeyin varmı demedi hem benim işlerimi annem yapiyo hem de evden kovulan annem oluyo ne kadar zihniyetsiz insanlarla uğraşıyoruz
Anneni kovan kim.?
Seviyeli davran bence ve tavrını koy. Annene öyle davranmalarına asla.ama asla izin verme
annenle kendi evinde zeytin ekmek ye ama kendi evinde ye. o ne oyle kov sonra yemege cagir sonrada geldi evimde yemek yedi diye laf yaparlar
Canim aneni sevmiyorlarsa bence gelmesin size ben 1 yildiki evliyim anem evime 2 dafa geldi ikisindede iyi karsilqmadilar bende aneme gelme bize dedim ben aneme gidiyorum sende oyle yap. Kaynalar sevmezler kaynamda bize gələnde bende karsilamiyorum onu boyle nepalim
Sende kaynanana aynisini yap misafiri geldi mi ne hosgeldn de ne de baska bisey evinde otur yuzlerine bile bakma nasil annenlere nasil boyle davraniyolar hayret bisey annende onlarla hiç muhatap bile olmasn bence
401,983 soru
12,034,178 cevap
36,262 kullanıcı