0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hayır dediğimde izin vermedigimde al sana anne diye bana vuruyor hafiften 3 yaşında dayak yiyorum bu normal mi :D

8 Cevaplar

+1 oy
(3,794 puan) tarafından
Hayır ona müsaade etmem ben.  Ne doverim ne dovmesine izin veririm.  Bugün şakasına vurur yarın okulda başka çocuğu döver buyur karısını döver.  Bence yanlış 3 yaş küçük değil büyük kızım 9 yaşında şimdiye dek hiçbir çocuğum buna teşebbüs etmedi.  Belki şimdilerde komik sevimli masum geliyodur ama yanlış doğru ne ayırt edebilecegi yaşta 3 yaş.  Benim yeğenim var kız simdi 20 filan  yaşında küçükken ablam anlatiyodu metal kepçeyle başına vurmuş ablamin kanamis.  Şimdi de babasına karşı geliyo takmıyor 
tarafından
Bende diyorum herkes diyor anneye vurulmaz diye o yüzden birakicak yani zaten
(3,794 puan) tarafından
Çocuk büyüklere nasıl davranması gerektiğini ogrenmeli senin için demiyorum genel diyorum.  Benim rahmetli babaannem amcamla kalırdı kuzenlerim iyi hatirliyorum babaannemi dövüp dışarı bile attilar babaannem amcam yengem kimse kuzenlerime dur demedi.  Evimiz yakındı kuzenim babaanneme küfür edip evden kovmustu.  Oysaki babaannem en çok onları sevip savunurdu dur demezdi hiç.   Bunlar hepsi bi ders bence evet çocuk evet küçük şimdilerde masumane ve sevimli ama bu çocuk büyüyecek
-Reklam-
0 oy
(9,536 puan) tarafından
Daha 1 yaşında yapma dedigimde yoluyor beni evcek yıldırdı 3 yaşında evden atar heral:))
tarafından
Puahhaa yaparlar vallaa
0 oy
tarafından
Aynen benimkide daha 1 yaşında resmen dayak yiyorum
tarafından
Hahaha analık zor
tarafından
Çok zorr yaaa
tarafından
Ne bilem yaa bir güzel bir zor kuzum ilerde çok güzel olucak ama o günleri bekliyor
tarafından
Aslında tabikide çok güzel zorluğuda oluyo elbet her güzelliğin şuan böyle duygu geçişleri car yaşlarından ötürü idare edicez
0 oy
(9,843 puan) tarafından
Ya bana vuruyo yada kendini yerlere atiyo sinirine yandigim 18 aylık daha
tarafından
Çok sinirliler yaw
0 oy
(122,524 puan) tarafından
ohooo biz 8 aylikdan beri siddet goruyoz
tarafından
Senin premses kaç aylık oldu doğum ne zaman gozukuyor
(122,524 puan) tarafından
dogum mart sonu dedi sr 23 28 mart arasi dedi ama kafam cok karisik sua  19w1 oldu 23 28 mart arasi 41. haftaya denk geliyo kiz bebek o kadar gecmi dogar yaa kuzey 38w5 dogmustu
tarafından
Valla doğum isini bilmiyorum sağlıkla al kucağına prensesi bakalım kime benzeyecek
tarafından
Hahahaa analık zor
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Hayır dediğimde küsüp gidiyo içeri paşam sjsjs
tarafından
Haha çok komik ya biz dayak yiyoz
0 oy
tarafından
Çocuklara yasak koyduğumuz şeyler onlara cazip geliyor o yüzden mutlaka yapıyorlar Yapma dediğini
0 oy
tarafından
Bnm oğlum 6 aylikken başladı kendi vurarak.sonrasonda ban vurmaya başladı.. görmezden geldim daha çok devam etti uyardım yine olmadı..en sonunda canım aciyo.diye aglamislik yaptım duruyo rdu o zmaan.oyle.oyle smdi bıraktı.bu kezde.hirsini oyuncaklardan cikartiyo...komik bisiy değil aslında cnm..durumu azaltmasini  saglamalisin.. gülersen onada ileride daha çok vuracaktır.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 917 göst.
10 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 419 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 203 göst.