0 oy
495 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,861 puan) tarafından
Ablamın 6 aylık kızı var dün bı anda morarmış nefes alamamış emzirirken sanırım hastaneye götürmüşler kanda crp cokk yüksek çıkmış kas zayıflığı falan demişler nöroloji görmesi lazimmis beyinden gelen bı hastalık genetik demisler ama ne olduğu belli değil bütün gece hastanedeymisler Malatya da oturuyo ordan oraya sevk etmisler hiç bı doktor bakmamış randevu bulamiyo küçük diye bakmıyolar Bursa'ya gelecek neden böyle bı hastalık olur ne hastalığı bilen varsa yardımcı olabilirmi bide lütfen dua edin yanlış teşhis falan olsun o kadar üzüldüm ki burdaki doktorlara goturcez gerekirse özele goturcez ama bı anda sağlıklı çocukta nasıl çıkar bu hastalık anladım erkenden emekledi hiç bı sorunu olmayan bı bebekti kurban olduğum 

17 Cevaplar

0 oy
(2,323 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah. 1 hafta bekleyip özelde aynı kana birdaha baktırsınlar. Benim kızımda 3 aylıkken devletten kan aldırdık kan alırken almayı bilmeyen bir dengesize denk geldik çocuğu mahvetti alana kadar sonra sonuç çıktı çok yüksek değerler doktor kas hastalığı olabilir dedi eve geldim ağladık eşimle beraber sonra araştırdım kan alırken çocuğun kaslarına zarar veriyor bazıları bundan dolayı kan çok yükseliyormuş normalde bizi de nörolojiye sevk etti randevuyu bekleyecektim internette 1 hafta 10 gün sonra aynı tahlilleri tecrübeli birine aldırarak yaptırın yazıyordu bende 1 hafta ağladım dua ettim Rabbim bizi evlatlarımızla sınama dedim hemen kızıma gelen hediye kıyafetleri hep sadaka niyetine köydeki çocuklara gönderdim 1 hafta ağlamaktan perişan oldum sonra özele gittim aynı kanı kanda CK sini baktırdım lütfen tecrübeli biri alsın bu durum için getirdim dedim sonra baktık 600 e çıkan değer 200 e düşmüş çocuk doktoru dedi evet kasını incitmiş alan kişi iyiki akıl edip getirdiniz dedi. 1 hafta boyunca ağladım o kan alan kişi yüzünden çünkü alırken bile bilmiyordu iğneyi kolunda çok oynattı çocuk ağlamaktan çatladı. Ablanda çocuğa 1 hafta alıp koyarken dikkat etsin fazla oturtmasın fln kemikleri rahatlasın çocuğun sonra tekrar ck sına baktır sın inşaAllah Allahın izniyle düşer değerler. Rabbim korktuğuna uğratmasın inşaAllah. 
(1,861 puan) tarafından
Çok acitmislar alırken öyle söylemiş ablamda belki o yüzdendir inşallah o yüzdendir canım söyleyim bakım bı
(2,323 puan) tarafından
Crp enfeksiyon oluyor canım kas için CK sı yani kreatin kinaz yüksek çıkmıştır.
(2,323 puan) tarafından
Eğer bebekte şu ana kadar bir sorun yoksa emin ol ondandır ablana yazdığımı ekran görüntüsü al at istersen. Eğer bebek şuana kadar boynunu fln tutuyorsa hiçbir sıkıntı yoktur Allahın izniyle. Çünkü ben çok araştırdım kas hastalığı olan bebekler kafalarını tutamıyor ve çeviremiyor. Ve alırken çocuk çok ağladıysa iğneyi kasına denk getirmiştir dediğim gibi. İnşaAllah Allahın izniyle 1 haftaya kadar düzelir.
(1,861 puan) tarafından
Kizlaar annem söyledi o da tam anlamiyo o zaman dediğinizden öyle çıkmıştır yüksek hiç bı sıkıntısı yok kuzum çok şükür erkenden emekledi dişleri masallah sağlıklı bı bebek
(2,323 puan) tarafından
O zaman dediğim gibi ablan 1 hafta bebeği fazla hareket ettirmesin sonra özelde ck baktırsın inşaAllah değerler düzelir merak etmeyin ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaaa Rabbım dilerim ki inşallah yanlış teşhis koymuşlardır cnm Rabbım sizi korktuğunuza uğratmasın miniği size bağışlasın 
(1,861 puan) tarafından
Amin amin kuzum Allah razı olsun Rabbim bu aralar siniyo bizi ama hadi hayırlısı
tarafından
Vardır bunda da bir hayır cnm
(1,861 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim beterinden korusun ne diyim
tarafından
İnşallah yanılmışlardir cnm Rabbım korusun kuzucuğu
(1,861 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun ❤️
0 oy
(20,226 puan) tarafından
Ayyy onların tırnağına taş değmesin Rabbim şifasını versin korktuğunuza uğratmasın belkide nazara geldi yavrum erken emekledi diyorsun ya 
(1,861 puan) tarafından
Belki de canım valla bilmiyorum ki çokta güzel bı bebek inşallah yanlıştır yaa o kadar üzüldüm ki ablam soylemedi uzulmeyelim diye anneme demiş o da bana söyledi ne yapalım diye kurban olurum onlara
(20,226 puan) tarafından
Ayyy içim Bi kötü olduki inşallah yanılmışlardır Allah esirgesin
(1,861 puan) tarafından
İnşallah canım valla çok kötüyüm elimden bişey gelmiyo hiç bı yerde randevu yok bakmıyolar
(20,226 puan) tarafından
Aynen ne olacak bu randevu durumları oda meçhul inşallah bulursunuz :(
(1,861 puan) tarafından
İnşallah buluruz kuzum valla ne günlere aldık artık randevu denen şey yok yaa
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Kimse bişey bilmiyo mu yaa 
0 oy
tarafından
Rabbim safi ismi hürmetine şifa versin insallh canım 
(1,861 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim şifasını verir inşallah tez zamanda
(1,861 puan) tarafından
Amin amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Canım Malatya'da ki doktorlar alanında en iyi doktorlar bence hastaneye gidip konuşsun hiçbir doktor geri çevirmez eğer yok cevabı alirsa Elazığ üniv hastanesine götürsün baktirsn
(1,861 puan) tarafından
Kuzum küçük diye bakmamislar sevk etmisler onlarda randevu yok demiş yani ilgilenmiyorlar zaten buraya gelecekti 6 sinda bilet almisti orda bı tane doktor varsa burda 10 tane var en azından birinden biri bakar diye düşünüyoruz suanlik bişey belli değil daha
tarafından
Sevk olunca mecburlar bence malatyadaki doktorlar baksın Türkiye'de en iyi doktorlar ordada ama çok yoğunlar durumu birdaha anlatsnlar sevk kağıdi ile direk doktorun yanına gitsin
tarafından
Katiliyorum baska sehirden egitim arastirma hastanesine  gelen var malatyaya cok sasirdim dedigim gozde hastanesi doktorlari iyi
(1,861 puan) tarafından
Valla bilmiyorum kızlar yaa Biri baksın ilgilensin de nerde bakarsalar Baksinlar yeter ki iyi olsun
0 oy
(122,513 puan) tarafından
allah sifa versin bilmiyorum ben
(1,861 puan) tarafından
Sağol yinede Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
tarafından
Akraba evliliği mi kuzum ablanlar
(1,861 puan) tarafından
Yok kuzum değil
0 oy
tarafından
Gozde hastanesi iyi malatyada gitmedi  mi eğitim  arastirmayada mi gitmedi
(1,861 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki canım bize bişey demedi anneme anlatmış işte
tarafından
RABBIM.sifa versin  korktugunuza ugratmasin insallahhh
0 oy
tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaallah

(1,861 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Crp yüksekliği enfeksiyon belirtisi. Kas zayıflığı için test yapılmış mı?Emeklediyse kas niye zayıf olsun ki anlamadım. Neye göre genetik hastalık denmiş? Ben de malatyadayım. İnşallah kötü bir şey yoktur çok geçmiş olsun. 
(1,861 puan) tarafından
Annem anlattı banada kuzum büyük ihtimal CK yüksek çıkmış galiba çok şükür herşeyi normal bı bebek hiç bı sorunu yoktu bu zamana kadar canım
(1,060 puan) tarafından
Belki başka bir sebebi vardır. Hemen kötüsünü düşünmeyin. Araştırmada mı baktırmış canım
(1,861 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki kuzum inşallah başka bişey vardır
0 oy
(16 puan) tarafından
Öncelikle çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah 1. Ben kendim de bir malatyalı olarak söylüyorum oradaki hastane ortamı çok berbat ve çok saçma olur olmadık şerler söylüyorlar olmayan hastalıklar uyduruyorlar hiç canınızı sıkmayın Allah büyüktür başka şehirde başka hastaneye mutlaka götürün Malatya hariç berbat bir yer koskoca malatyada 2 tane devler hastanesi var ezelden beri o hastanelere sağlam giren ölü çıkıyor 
(1,861 puan) tarafından
Valla bilmiyorum kuzum insanlari böyle korkutmaya ne hakları var ki Bursa da baktircaz kuzum olmadı
0 oy
(5,132 puan) tarafından
İnşallah herşey iyi olacak iyi haberler alırsınız 
(1,861 puan) tarafından
Amin canım inşallah tek isteğim bu
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Allahim acısini gostermesin inş,şifalar versin

Bi bilgim yok tam detayli muayene edilememiş bence korkulacak bişey de olmayabilir canım
(1,861 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım yaa Rabbim korktugumuzla sinamasin
0 oy
(79 puan) tarafından
Benimde kızım emzirirken aynı oldu ama epilepsi cıktı imkanınız varsa kayseri erü çok güzel ilgilendi hüseyin per doktorumuz
(1,861 puan) tarafından
Sorarım ona göre öğreniriz canım inşallah
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm ama ins yanlış teşhistir

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah ❤️
(1,861 puan) tarafından
İnşallah kuzum Allah razı olsun ❤️
tarafından
Cümlemizden inş cnm ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 154 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yaprakk18 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

404,230 soru

12,110,042 cevap

36,434 kullanıcı

...