Bu postu once acacktim ama firsat olmadi Ben nasil davranacagimi saştim kaldim artik beni hic dinlemiyor inatci birisi Köyde bizim odamiz yok bize kucuk bi oda ayirmiş ama odada mübarek kiler gibi herşeyi oraya koyuyor eline ne gecerse Eltimin kendine ozel odasi var yatagi dolabi var köyde Benim 2 çekyat Neyse orda çekyatlara yatagi seriyorum eşime bi cekyati bana bi cekyati ben oglumla yatyorum Ayrıyetten bide oturma odasi var buyuk Sabah oluyor saat 9 gibi kaynanam tepeme dikiliyor paldır küldür diger odadaki yatakları yorganlari bizim odaya taşıyor Neymiş yüklük yapıyomuş yorganları üst üste koyuyor Sonra benim başima geliyor hadi kalk topla şuralari diyor Anne ben toplayimda bebegi öglen neereye yatirayim diyorum gece zaten bebek yerini yadirgiyor öglen uyuynca bende biraz yanina uzanirim diyorum yook diyor Bi gelen olur ayip olur diyor Ee gelene salonu acsana benim kuş kadar odada ne işi var gelenin dedim İnada bindiriyor ben kalkinca yuzumu yikamaya gidince geliyorumki kaldirmis bizim yatagi Sinir oluyorum ben ya köye gitmesem olmaz herkes laf ediyomuş gelini hic gelmiyo diye gitsem yine olmuyor nolur bana akil verin
1,496,737 soru
24,450,183 cevap
353,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın