Kızım MEB. Bağlı anaokula gidiyor ve çok mutlu. Bugün 29 ekim töreni için gittik ve okulu süslemişlerdi. Ön sıraya çocuklar için tabure koymuşlardı ve kızımı oraya oturtup arka tarafa geçtim. Sonra öğretmen kızıma eğilip, annenin yanina geç burada gösteri yapacak çocuklar geçecek demiş. Kızım benimle birlikte ayakta durdu. Sonrasında küçük yaş gurubu dahil tüm gruplar sırayla gösterisini yaptı ve kızım anne biz ne zaman çıkacağız diye söylendi ve biraz ağladi. Ayrıca sınıfından da 3 kişi vardı. Neyse öğretmene sordum hocam hiç mi birşey yapmayacaklar, bari çıkıp müzik ile birlikte bayrak sallasinlar çok icerlediler dedik, öğretmen bizim programımiz yok, başka gruba da almam dedi ve gitti. Ben mi çok duygulasaal yanaşıyorum bu konuya, yoksa en azından tüm sınıf görevli diye çağırasydi müzik ile birlikte bayrak sallasalardi. Bilemedim. Sizden içim rahatladim diye fikir almak istiyorum Tüm çocuklar bir görevde ama onlar kenarda durdu. Kızım çıkışta cok ağladı 4 yaşında ama keyfi kaçtı ne verdiysem düzelmedi.