0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,047 puan) tarafından
Hatunlar 2.kızım ama hiç bilmiyorum naısl ayıracagım, 1.kendi ayrılmıştı zorlanmamıstım zaten 3.ayında bıraktı, 2.kızım suan 17 aylık, ramazandan önce bıraktırmak istiyorum Martta, şimdiden çalışmalara başladım sen büyüdün diyorum bardaktan içeceksin sütü diyorum ama ortalığı yıkıyor cok emıyor gündüz emmeyi 5 e düşürdük zorla  gece de 3 4 kez kalkıyo, tecrübeli olanlardan fikir istiyorum önce geceyi mi kessem yoksa tümden mi, sürümde var sağma yapabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(25,193 puan) tarafından
Gündüz 55 kere gece 105 kere emiyor 17 aylık saygılar :D 
(2,047 puan) tarafından
Emdiği kadar emsin mi diyorsun canım yoksa 2yaşında  ayıralım diye mi düşünüyorsun
(25,193 puan) tarafından
2 bucuk yaşına kadar emsin istiyorum canım anlayacak yaşa geldiğinde konuşarak ayırıcam bişeyle tiksindirmek bana göre değil o duygusal bağı zedelemek istemem zaten her damlası şifa
(2,047 puan) tarafından
Bende öyle istiyorum canım anlayarak konusarak halletmek istiyorum tiksindirmek istemıyorum
(25,193 puan) tarafından
En iyisi canım o duygusal bağı iğrendirerek bıraktırmak hiç doğru gelmiyo bana
(2,047 puan) tarafından
İnsallah umduğumuz gibi olur canım benım
-Reklam-
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Zaten bir yaştan sonra anne sütünün pekte bir faydası olmuyomus öle biliyorum keyif kahvesi gibi oluyo heralde:D
(2,047 puan) tarafından
Canım diş çıkarırken falan yemediği zaman iyi oluyorsa bu sene oruç tutmak istiyorum zaten 3 senedir tutamadım gebelık ler üst üste geldi ramazan daha kolay geçsin diye
(45,028 puan) tarafından
Benim komşumun oğlu 15 aylık bıraktığı yavaştan zaten bı yararı olmuyo artık diyo birde yemek yemesi az memeye guveniyo şimdi memeyi baya azalttı yemeğe yönelmeye başladı çocuk ama ne cekiyo çok zorlaniyo yemek yesin istiyo oda
(2,047 puan) tarafından
Öyle alışıyor lar doğduklarından beri kolay değil iki taraf içinde
0 oy
tarafından
Canim ben kizim 5 aylikken hamile kalfim 9. Aya kadar emzirmeye devam ettim önce gece kestim asiti zor oldu cok ağladı kopek gibi pismanim oglumda 22 aylikken hic birsey yemiyorum diye kesten yara bandı yapistirdim her geldiğinde uff olmus op gecsin dedim ağlamadan rahatça biraktitdim
(2,047 puan) tarafından
Aynı benım gibi olmussun canım bende 5.aylıkken hamıle kalmısım ama emzirmiyordum  peki cok ağladı mı canım isteyince naptın?
tarafından
Vermedim cok soğukkanlı davrandım herkes üstüme geliyordu hic yardimci olmuyordu cok aglafim yara bandı çözümünü sonradan öğrenmiştim oglumda cok kolay olduğunu görünce kopekk gibi pişman oldum hala gözümün önüne gelir yere çömelip anlayışı
(2,047 puan) tarafından
Ya kıyamam kötü oldum valla öyle de ayırmak istemez insan ama mecburiyet zaman mekan psikoloji her şey etkiliyor
tarafından
Aynen canim sen yara bandı dene daha hasarsız gecer insaAllah
(2,047 puan) tarafından
İnsallah canım deneyelim bakalım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 81 göst.
0 oy
7 cevap 186 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,490 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 201 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,304 soru

23,828,599 cevap

318,747 kullanıcı

...