0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynanamdaydık eltimle oradaydı 4.5 aylık kızı var hırıltısı var balgamlı öksürüğü var benim de oğlum hasta aynı şekilde diyorum ki o da hasta olmuş yok yok hasta değil dün gece diğer kızını hastaneye götürmüşler nasıl iyi mi şimdi diyorum yok hasta değildi zaten diyor oğlu geçen gün ishaldi kusuyordu nasıl oldu geçti mi diyorum yok ya bir şeyi yok diyor ay delirecem hasta olmak kadar doğal ne var neden gizliyor sanki çocuk hasta olunca kötü anne mi olacaz ya şaka gibi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir çocuğa bakamadın diyecekler çünkü onlar mükemmel
tarafından
Biz koca insanlar bile hasta olurken bebekler çocuklar illa ki hasta olur bağışıklık sistemleri daha tam yok çok normal hasta olmaları ama niye gizliyor çocuk hasta olunca kötü anne olmuyoruz ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biri bakamıyosn felanmı diyo aceba 
tarafından
Yok canım kimse demiyor kaynanam da hiç demez öyle
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Ayy evet benimde görümce öyle sinir oluyorum. Geçenlerde ses gitmiş öksürüyor çocukları söylüyorum yok soğuk su içti biseyi yok aa burnumu akmış şimdi aktı biseyi yok hasta değiller diyip durdu geldi gitti bize  sonra arıyor biz koronayız delirdim ağladım sinirden. Tamam korona olmasan bile gripte olsanız evde kalın hem dinlenin iyilesin hem bulastiemayin 
tarafından
Ay valla delirdim ya gözümün önünde öksürüyor hırıltısı var ama yok yok diyor
(2,056 puan) tarafından
Kesin şey düşünüyorlar biz iyi bakamadık da hasta oluyor çocuğum demesinler diye kendi egoları hep
0 oy
(4,149 puan) tarafından
Ahahahahah :D kız kahkaha attım senin eltinin sorunları var bi psikiyatriye gitmeli bence :D
tarafından
Psikoloğa gidiyordu :D
(4,149 puan) tarafından
Erken bırakmış o zaman tövbe yaa :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 231 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 49 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,626 puan) tarafından soruldu
0 oy