0 oy
1,042 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,492 puan) tarafından
Bazen diyorum ki hic dunyaya gelmeseymişim keşke çile cekmeyemi geldim bu dünyaya neyse gelelim konuya görümcem gelicekmis bize kalmaya esimle bu aksam telefonda konusurken duydum esim diyodu bizde toplaniriz her aksam esimin bekar kardesi bizde evli kardesi burda burasi kizilay gibi herkes gelcek bana bende dedimki cocugun dis donemi her gun huysuz aksam olsunda bir an once yatayim diyorum bide hizmetmi yapicam bu halde ya basladi bagirinmaya evini yemicekler diyo ya insan bi dusunur sabahin 6 sında kalkiyorum gece 2 ye kadar cocuk uyumuyo bazen ben misafir agirlamak zorunda degilimki bide bana demezmi cocugun mamasini verince duruyo nerde duruyo sizinde cocuklariniz var bilirsiniz dis dönemini insani ne kadar yiprattigini gercekten biktim artik ya herkesin evi yuvasi ayri ablasi 10 gun kalicak bizde ben 10 gun boyunca insanmi agirlicam burda gercekten bu sülaleden bir an once kurtulmak istiyorum o derece biktim artik bazen diyorum ki boyle insanlara keske cocukta olmasaydi simdi aranizda beni lincleyenler olur her zamanki gibi 

46 Cevaplar

0 oy
(3,355 puan) tarafından
Haklısın valla diş dönemi en zor dönemler birde üstüne misafir Allah eşine vicdan merhamet nasip etsin çok anlayışsiz
(2,492 puan) tarafından
Ya bana hic demiyo bile geliceklermis diye bi danis onceden
(3,355 puan) tarafından
Bırak kendi hizmet etsin
-Reklam-
0 oy
(132,074 puan) tarafından
simdi esine diycene gorumcene gelme de ya kardeslerine istemiyorum desen daha kokten cozum olur
(2,492 puan) tarafından
Gercekten o kadR bunaldimki annemde ariyo bu aksam esinin ailesi gelicek hizmetini yap laf demesinler bize diyo koyun can derdinde kasap et derdinde misali
(132,074 puan) tarafından
o kadar hizmete gerek yok 10 gun hizmetmi olur ne varsa allah ne verdiyse yerler
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Niye bu kadar büyüktüyorsun ki canım. Yanlış anlama linçlemek için demiyorm. Gelen insan yabancı değil. Her gelenin önüne dünyaları sermeye çalışıp yıpranıp sonra da misafirden soğumaya ne gerek var. Biraz relaks ol. Bebeğin uyduğu zaman onların yataklarıni çıkar ben yatayım de geç yat. Gündüzleri bile bebeğin uyuduğunda gece sürekli uyandı uyuyamadım bebek uyurken ben biraz uzanayım siz kendi eviniz gibi rahat edin de. Çayın kahvenin yerini göster atıştırmalık varsa yerini söyle siz istediğiniz gibi takılın burası sizin de eviniz de. Ben hiç öyle seferber olmam. Kim geliyorsa beraber yapar beraber yer toplarız. Kimse de yadirgamaz. Bende gittiğim yerde aynı şekilde önüme hizmet beklemem hep yardım ederim. 
(2,492 puan) tarafından
Canim benim sorun yatmamakta degil aslinda sorun ne biliyonmu ben ayaktayken yediklerini toplamiyolarda ben yatinca evi b.ok goturucek
(3,097 puan) tarafından
Anlıyorum canım. Senin yapacağın tek şey geldiklerinde kendi eviniz gibi rahat edin demek. Demekki kendi evlerinde de böylelermiş dersin gerçersin. Aileden birileri geldiğinde bu kadar kasma inan ki o zaman sende rahat edersin. Varsın ev dağılsın bi şekilde toplanır. Eşinin hatrına ses etme huzurun kaçmasın. Anlayışlı bir insan zaten yük olmamak için elinden geleni yapar. Zaten öyle olsalar sende bunu dert etmezsin. Mesela  Bir iki haftaya kardeşim annemler gelecek kardeşimin iki küçük çocuğu var. Asla dert etmiyorum hatta mutluyum bile. Çünkü kendi evlerinde nasılsa bizde de öylelerdir ben bişey demeden yapılacak olanı görüp yaparlar. Aksine onlar geldiğinde yorulmak bi yana dinleniyorm ben. Keske  hep gelseler. Oğluma bakıyorlar hadi sen yat dinlen bir iki saat diyorlar. Herkes böyle anlayışlı olsa kimse misafirden soğumaz aslında.
0 oy
(378 puan) tarafından
Canim cok haklisin bence .bizdede  2 gorumce var. Biriyle ayni ildeyiz. Bize kalmaya gelcekti. Bebegim  6 ayljk bnde kabul etmedim. Msj attim. Zatn her firsatta kafami koycak yer aryorm. Esimede dedim. Iyi yapmisin dedi. Ben konusurum onla dedi kapandi gitti.biraz esler anlayisli olmali. Biz aksama kadar evde olsakta cocuktan ne yemek ne uyku ne tuvalat ne banyo bliyorz. Ben de şu surecte misafir istemyorm. Ve annemden baskasina da gtmem zaten pek
(2,492 puan) tarafından
Esime cok kolay geliyo bu cocuk bakimi o yuzden
(378 puan) tarafından
Ozaman bi zahmet baksin misafiride agirlasin.ne saniyor karni doyunca aksama kadar uyuyor mu
(2,492 puan) tarafından
Bana oyle diyo mamasini verince susuyo diyo
0 oy
tarafından

Abartmiyosun cnm gayette haklısın dusuncesiz olanlar onlar sende hizmet etme boşver bebeğimle ilgilen kalksın yapsin o hizmet ayrıca eşine tepki vermen iyi olmuş en azından bı daha yapmaz kendi ablan olsa böyle konuşmazdın diyenler kendi ablan ailen gelince hizmet beklemiyolar hizmet ediyorlar nettt;)

0 oy
(864 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm beddn se kendi bacılarıno bizden üstün tutarlar haklısın bence arada çoçugu yatırmak emzirmek için gir onlarda bi sofra kurup kaldırsın 
0 oy
(2,224 puan) tarafından
eşin keşke sana danışarak hareket etseymiş , çocuk huysuz bu aralar hassas dönemde başka zaman gelin falan gibisinden erteleseydi yada. 

Eşin yardımcı oluyorsa misafir ağırlamak bi nebze daha kolay olur , on gün kalacaklar demişsin kahvaltı yemek çay kahve akşama kadar oturma Faslı haklısın , ben valla iki gün biri gelse yoruluyorum , sevmiyorum yatılı misafir 
0 oy
(432 puan) tarafından
Benim kızım 7 aylık net misafir kabul etmiyoruz. Eşim de bende arada annem geliyor işim olunca filan onun haricinde uğraşamam kimseye hizmet edemem kendi ailem de olsa vallahi temizlik yapamıyorum diş dönemi yemek zor yapıyorum saat kaç olmuş daha kzıımı sallıyorum. Misafir deyip geçme hele yatıya gelen düşman başına eşin de çok kaba yani insan sana sorar eşin yemek yapsın hizmet etsin yapma kız hastayım de yat halsizim de koku alamıyorum de belki covid sanarlar köpek değil anlar görümcen daha gelmez kimse belki hiç sevmiyorum şöyle durumları Allah sabır versin tavır yap al bebeğini gir odana 
0 oy
tarafından
Seni anlıyorum canm . Boşver huzurun bozulmasin . Çocuğun huysuzlaninca sen de onunla ilgilenirsin misafirlerle ilgilenmezsin eşin anlar o zaman . Bı b*k da diyemez 
0 oy
tarafından
Sen çocuğu onlarmi yaptın ki ..hem yais bir cnku kuruyosun hemde.lincleyecek olur diyosun..ssenin dediğini vnde eşime desem aynı tepkiyi verirdi .bnm de.kizin.dis dönemi .huysuz yarın gorumceler gelmiş.davet ettm yemege..bir şekilde.halledicem.artik..bnce.bosuna sinirlenme yani..abartcak bisiy göremedim..eşine soylerken daha.ilimli söylesen belki böyle tepki vermezdi.
0 oy
(59 puan) tarafından
Buket ya haklisin bence seni dusunmeleri lazim az zamanda dgl bnde o durumdayim bebegim durmuyor diyorum uyusada yatayim ama kynana tarafindan biri gdkince mecbur yemek cay yatak kurma onlar uyumadan uyuyamiyorsun sen evde tek olsan yemek ypmasan bile birsy olmaz birsyler atistirirsin ama biri eve gelince o cocukla yemek yapmak zorunda kaliyorsun sonra bulasiklar yoruluyorsun aksam kendinden geciyorsun yemek yomadin da laf ediyorlar  ama soyle birsy de var esinle arani bozma mecbur bu seferlik katlan yok diyemez kocan artik ama gelince soguk davran mi anlayip gelmesinler bidaha rahat lik gosterme fazla da konusma sıkılsinlar
0 oy
tarafından
Şimdi mesele şu eşin misafir çağırınca yardımcı oluyor mu olmuyor mu? Benim eşim çağırır ama en ufak bi şey bile yapmaz ekmek almaya bile gitmez o derece yani ben hem çocuğa bakarım hem yemek temizlik hizmet vs yaparım. Ben o yüzden istemem kalabalık çağırmasını
0 oy
(6,907 puan) tarafından
Bence abartmışsın kavga edecek yer arıyorsun gibi geldi bana benim görümcem de kaç ay kaldı biri gelince hepsi geldi ama hepsinin başımın gözümün üstüne yeri var şükür iyiler severim hepsini sevmesem bile kocamın hatrina yine sesimi çıkarmam üstüme duseni yaparım benimde 2 tane çocuğum var ikisi de küçük ama çocuklarım birşeye engel değil
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Eşten habersiz evce birini çağırmaktan nefret ediyorum ya kalmak nedir yani aynı sehiirdeyseniz inuda anlamis degilim 
0 oy
tarafından
Ben 3 çocukla hem kendi evimi hem kaynana hem yemek temizlik yapıp üstüne hergun bir sürü misafir ağırladım 10 senem boype geçti bence sen abartıyorsun biraz canım sanırım rahat seviyorsun yapmak isteyen kişi yapar 
0 oy
(425 puan) tarafından
Onlar yükünü hafifletebilir sana yardımcı olurlar bence 
0 oy
tarafından
Tamamen sen haklisin cnm. Bu devirde misafir ağırlamak çok zor. Herşey pahalı yene içme. 10 gun çok uzun. Niye geliyormuş oda bu kadar çok dusuncesiz
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Haklinoldugun kadar haksizsinda sen yapma buyur işleri onlar yapsın çocuk düşüyo hadi su çayı demleyim hadi sofrayı kaldırın bulaşıkları yıkan gnu şeyler söyle yapsınlar sen çocuğuna ilgilen
0 oy
(4,265 puan) tarafından
O işler öyledir kendi aileleri her yere sığar bizimkiler gelse yuzleri hemen degisir bizzat yaşadım ve gördüm 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Çok haklısın senin çocuğuna yetebilmek için dinlenmen lazım zaten bebekle zor ee birde yemektir ev işi vs

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 396 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu

409,091 soru

12,295,349 cevap

38,311 kullanıcı

Kategoriler

...