Herşeyiyle gösteriyo maşallah yaa❤️
Antep fistigi yerken o an ben acamiyorsam iki tane acip bana da yedirir.
Herkes neler yazmış bizim ki de 8 li halleyin 7 sini yer son kalınca sende yicek miydin diye sorar bide sürekli hamilesin diye iyi davranıyorum doğduktan sonra bu iyilikleri bekleme der iyilik dediğide ne onu bile bilmiyorum
Suan yazsam roman olur yaptıklarını asla ödeyemem bi kadının evde yaptığı aklına gelebilicek her işi yapar yorgun olsa bile yardım eder oglumu 1 senedir ben doğru düzgün banyo yaptiramadim hamilelik dogum falan derken hep eşim yaptırdı ben doguma giderken evde o bakti sabahları işten gelirken çocukların ikisinide odadan alıp diğer odaya götürür ki ağlayınca beni uyandırmasınlar diye çünkü geceleri geç uyuduğumu biliyo vardiyalı çalışıyo bu hafta her sabah geldi odadan aldı götürdü oğlumun altını açıp kahvaltısını yaptırıp bize de kahvaltıyı hazırlayıp gelip beni öyle uyandırır ama tabi sürekli böyle olmuyo bazen o gelmeden önce uyanmış oluyorum ben hazırlıyorum yemek yapamadığım zamanlar Allah razı olsun bi kere yüzünü asmadi yapamadım diyince kollarını sivayip bugünde yemekler benden olsun diyip yorgun argın yemeğe girişir evde çocuklarla yoruldugumu biliyo bende biliyorum oda işte cok yoruluyo ama belli etmiyo ben yoruluyosam sende evde yoruluyosun boş oturmuyosunki ben sizin için çalışıyorum sende evlatlarımıza bakiyosun ev isi yemekle ugrasiyosun diyo kurban olduğum..duygulandım ya gerçekten çok fedakar bi insan bi kere bile ses tonunu yükseltmedi yeri geldi benim sesim çok çıktı ama o bana hiç bi of bile demedi bugüne kadar..adam sabah gelsinde alnından öpücem duygularım depreşti
1,486,561 soru
24,302,721 cevap
344,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın