0 oy
1,165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

dün bu kişiden mesaj aldım ama cevap vermedim daha önce başına gelen var mı dolandırıcı vs falan mı acaba yani te ecnebi memleketlerinden beni kim neden nasıl bulsun =/ 

29 Cevaplar

0 oy
(2,080 puan) tarafından

Bunun kadın versiyonunu gördümde erkek versiyonunu yeni görüyorum:) bi ara Rusya'dan bir kadın babamı aramış demişki ben var seninle arkadaş olmak babamda benim arkadaşım var abla deyip kapatmış:D

tarafından
Hsjahajahajajahs çok iyi olay "))
-Reklam-
0 oy
(3,698 puan) tarafından

Patrick diye bi ecnebi 

image

tarafından
Aynen bende buldum instagram adresinden yazdım şimdi onlar düşünsün "D bzjakanskajaj
(3,698 puan) tarafından
Ne yazdın kız :)
0 oy
tarafından
Iç içleri den mesaj gelmedimi size tanımadığınız numaralardan gelen görüntülü ve mesajları açmamız gerektiğine dair 
tarafından
Beni kimse uyarmadı başıma iş gelirse tüm sorumlusu iç işleridir "D
tarafından
Bu bi ara gitti ya tüm platformalar ondan sonra geldi gelen yabancı numarlar ver görüntülü aramaları açmamız gerektiğini engelle gitsin
0 oy
tarafından

image

banada bundan gelmişti bitcoin kurucusuymus para yatır fln para kazan dedi İngilizce'de no English no money para varsa sen bana ver dedim engelledim sonra  :D

tarafından
Hsjahajahajajahs "))) olur canım varımı yogumu satıp sana yatırcam deseydin "))
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Amannn dibini kökünü  bosver sil gitsin mesajinı
tarafından
Ele ettim zaten kız "))
0 oy
(135,884 puan) tarafından
sjsjsjshs oyysttt hemde pilotmuuuu
tarafından
He vallah hemude pilot "D
0 oy
(256 puan) tarafından
Sakın sakin sakin direk engelle biride bana yazmisti.Ama bana yazan kadindi popoma şaplak atar misin diye sjsjsjsj amn sakin dolandirici bunlar
tarafından
Gsjshjsbssjshhsshhssh ayıp ediyon ağzını bile yırtarım deseydin ") ay rezil ya
(256 puan) tarafından
:-D:-D:-D:-D çok güldüm
0 oy
tarafından

Bunlar yurt dışından oluyor İranlı felan bu şekilde numaralar beni WhatsApptan aradı kaç kere baktık İranlılar eşim küfür etti arayıp hepsine:D

tarafından
Arama olmadı henüz canım ama mesaj atmayınca bence ne olduğunu caktigimi onlarda fark etti daha yazmadı nijerya imiş kod da ")) adam in gerçek kimliğini buldum instagram dan da mesaj attım ama görür mü bilmem çok meşhur bir kimse ")

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 543 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Musab (1,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
5 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 1,020 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.

412,445 soru

12,417,212 cevap

45,066 kullanıcı

Kategoriler

...