0 oy
323 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
Sezaryen doğum da gaz yapınca mi taburcu ediyor lar yoksa büyük abdest i yapınca mi 

33 Cevaplar

0 oy
(1,602 puan) tarafından
Benim Dr um büyük tuvaletini yapınca taburcu olucaksin demişti 
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Gazida soruyolar ama 2 gun sonra cikariyolar istersen ilk gun yap gazini fark etmiyo
0 oy
tarafından
Bana gazı taburcu işlemleri yapılırken sordular bir gece kalıp çıktım 
0 oy
(5,146 puan) tarafından
Ben bir gun yattım cnm hastanede gazimi evde çıkardım üni hastanesinde 
(236 puan) tarafından
Bende üniversitesi hastanesindeyim gaz da çıkarttım cnm
0 oy
(4,060 puan) tarafından
2 gün sonra taburcu canım Bn gazı da büyük tuvalet de yapmıştım ameliyattan sonra serum bile takılmadı bana canım ağrıma yoktu canım mecburi bırakıyor iki gün yoksa bana senin bisin yok çıkarırdım seni ama prosedür böyle istersen imza atıp çıkabilirsin demişti ama ben çıkmadım ne olur ne olmaz diye 
0 oy
tarafından
Valla ben akşam doğurdum sabahına gaz çıkardım ama genede 2 gün kaldım her türlü 2 gün kalıyorsun kuzum 
0 oy
(682 puan) tarafından
Bana gaz çıkarmadan su bile vermemişlerdi annem Bi yudum su içrmişti bşy olmz die nasl sevnmştm
0 oy
tarafından
Her iksi de canım büyük abdest yapmadan kato gıdaya geçirmiyorlar kato gıdaya geçmesinde taburcu etmiyorlar 
0 oy
tarafından

Bana gaz ve büyük  tuvaleti yapınca  dediler ben yapamdim ikisinide  gaz yapmam  icin kapkara kömür  gibi  hap verip durdular tuvalet icinde lavman yaptılar :D:ermm:

0 oy
(12,522 puan) tarafından

Gaz :D çıkmazsa lavman

Sezaryende öyle dediler. Laparoskopi de oldum onda da Dr um çıkabilirsin ama yapınca yaz bana evden demişti djdjjd

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum doktor bayağı ilgilendi ama gaz muhabbeti niye onu anlamadım nolurki mesela cikarmazsam.  Afedersiniz tuvalete çıktım gaz olayı da oldu ama bununla ilgisini ilk defa duyuyorum 
(236 puan) tarafından
Bağırsak lar la ilgili olabilir diye düşünüyorum ben gaz çıkardım gidebilir sin dedi yeni doktor
0 oy
(424 puan) tarafından
Gaz cikinca 1. Gunun dolduysa cikartirlar canim
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Bende büyük absesi yapınca gideceksin demislerdi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 81 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (999 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
11 cevap 362 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu

412,095 soru

12,406,058 cevap

44,615 kullanıcı

Kategoriler

...