2bucuk aylık oğlusum olduğundan beri evden hastane dışı çıkmaz olduk kızlar 1 tanede kızım var iki çocukla dışarı çıkamıyoruz maalesef havalar soğuk sürekli evde olduğumuz halde çocuklar sürekli hasta. Sizler ne yapıyorsunuz bu pazar planlarınız neler kızlar . Biz kızımla oyun oynuyoruz ve gün böyle devam edicek :)
3. bebegi ne zaman yapcan bitirdim kiz post kalmadi ☺☺ post acsana
Benimki çalışıyor mesai yapıyor para lazım para:D .a
Saat 5 olsa eve gelse die bekliyorum. Ve müzik dinliyorum :))
Benimki 4 de ise gidicek şimdi de pazara gidicez evin eksikleri bitmiyor
Benimki daha uyuyo işe gidecek öglen bende oturdum ilgi bekliyom :) yarın kontrolumuz var cinsiyet ogrenmeye gidicez cok heycanlıyım :)
Benimde 23 günlük oğlum var bugece hiç uyumadı emerken uyuyor yerine yatırıyorum uyanıyor hep memede durmak istiyor onunla ilgileniyorum bende :)
Esime kalsa mangala gitcektik :D aksam teklif etti ama oglumuzun iki aylik oldgnu unutmustu :D haaaa olmaz demi dedi hatirlayinca yaniiii dedm :D simdi uyuyo bizde oglumla kahvalti hazirlamaya calisiyoruz yarm saatte cayi demledik en azndan :)
Daha 4 günlüğz bizde. Sabah kalktım annemi yatırdım kıızmla ilgilendim uyuyor şimdi . evi toparladım bulaşıkları falan yıkadım . şansıma çamaşı makinam bozuldu dünden beri. Suyu sıktırmıyor servisten eleman gelebilir bugün. Nerde oturuyorsun sen ? Çok mu soğuk havalar
38 günlük bebeğim le evdeyim maalesef
Biz dün çıktık e bebek, avm takıldık bişeyler aldık bugün dinlenme günümüz malum yarın mesai son 5 günüm kaldı çalışmak için şükür :) çocuklarla plan yapmak daha zordur dimi bide ha diyip kalkmak lazım yoksa tembellik izin vermiyor :)
bisde evdeyiz yarin asi gunu cikip hava alicam evde hapis yasiyoruz bizde
Valla cok guzel segler planlamistik pazar icin ama icine edenler etti pazarin nasil die soruosun ya berbaaaatt ! Bir kaynanam gorumcem var allak kimsenin basina vermesin
Ben evde kocisim iste :D bixim hafta sonumuz yok standart yasiyoruzz :D
Annemler gelmişti termal kiraladık gittiler 1 hafta falan oldu gönderdim şimdide kayınvalidem termal kiraladı oradayız bebiş gelmeden bol bol geziyi bari sonra sıkıntı :)
1,492,397 soru
24,385,249 cevap
348,975 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın