ilk Doğumum normaldi vyle bir korkum yoktu şuan ikinci gebeliğim 3 yaşında kızım var ve bu sefer sezaryen olacağım . çok korkuyorum ameliyathaneden anesteziden hepsini geçtim arkamda kızımı bırakmaktan 3 4 defaır rüya görüyorum ölümle ilgili ya bana birsey olursa kızım ne olacak diye düşünüyorum .... kızımdan bugüne kadar ayrılmadım gece bile uyanp anne der yanında olup olmadığımı denetler resmen ... kendime bise olacağından değil arkamda kızımı bırakacağım için çok üzülüyorum sezeryan çok korkunç geliyor bana
Sezeryan niye korkunç geliyoki kuzum zaten uyutcaklar seni yani hiç hissetmiceksin kii❤️ kızın içinde korkma güçlü ol Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ korkuların yüzünden muhtemelen öyle kabuslar görüyorsun iyi şeyler düşün sitres yapma sıkma o tatlı canını lütfen ❤️
Ayni korku bendede var 11 aylik bebegim var sanki bisey olacak beratim annesiz kalicak gibi korkuyorum ikinci dogum hep korkulu ya
Kız onun bunun agzına bakıp da niye kendini korkutuyorsun. Agzınla kötüyü çağırma. Bak annesine düşkün bir yavrun varmış onun için iyi düşün güzel düşün tatlım. Hiç de bişey yok sezeryanda. Öyle olsa ben ikinciye hamile kalmazdım. İlki sezeryan oldu 1 hafta sonra kalktım ev temizledim çocuğumu aşıya götürdüm kontrollerine götürdüm. Hem de kucağımda. Şimdi yine hamileyim ikisinin arasında 1.5 yaş var yine sezeryan olacam. Sen annesin herkesten güçlüsün yavrun için yapamayacağın yok. Şuan hamile olduğun için fazla duygusalsın o kadar. Doğumdan sonra kızınla beraber yapacaklarını düşün. Beraber bebek uyuttuğnuzu beraber altını değiştirdiğinizi beşik sallandığınızı düşün. O zaman rüyaların da değişecek canım. Psikolojik olarak ne olursa olsun güçlü dur canım. Sen kendini yıpratırsan asıl o zaman çocuklarına Bi faydan olmaz. Allahım seni onlara onları da sana bağışlasın canım benim ömür boyu musmutlu olun
1,489,477 soru
24,344,562 cevap
346,193 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın