0 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Maşallah rabbim yeterki istesin :angel:

imagem

17 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Valla dün gördüm internete gerçekten allahtan ümit kesilmez
-Reklam-
0 oy
(637 puan) tarafından
Ben o çocuklara kim bakacak diye düşünüyorum ya. Anne 73 yaşında. Çocuklar bakıma muhtaç. 
(571 puan) tarafından
Aynisini düşündüm bende Allahtan ümit kesilmez ama çocuklara kim bakacak
0 oy
tarafından
Evet dün akşam gördüm valla şok oldum. Verende allah alanda Allah. Rabbime bin şükür 
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Keşke olmasaydı ne olacak o çocuklar annesiz ne yapacaklar çocuklar 10 yaşına gelince anneleri 83 yaşında olacak oda ömrü varsa tabi 
0 oy
tarafından
Doğumdan bir gün sonra da 86 ydi galiba yaşı babaları felç geçirmiş sevinçten yazık ya rabbim kimseyi evlat evlat diye ağlamasın hak eden isteyen herkese nasip etsin inşallah 
0 oy
(659 puan) tarafından
Gordum ya bugunde babalrina inme inmis adam tedavi altinda rabimden umut kesilmiyor iste 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Cok merak ettim sutu de geldimi acaba. :))

O degilde yazik gunah bebelere yarin bi gun olcek olsun olsun 10 yasina kadar buyutsun yani cocuklari ki o kadar da bakamaz bunun dis zancisi gaz sancisi uykusuz geceleri osu busu var enerjisi nasil yetcek acaba.
0 oy
tarafından

Yaa o degilde aklıma iğrenç bir olay geldi 70 yaşındaki kadına torunu tecavüz etmiş kadında hamile kalmış 4 üz doğurmuş üstelik  öhhhhh midem bulandı :sick:

image

tarafından
O ne ya tovbe tovbe midem kalkti.
tarafından
Benimde halen unutamiyorum bu olayı
(2,184 puan) tarafından
Tecavüz degil canim kadinin kocasi yokmuş çocuk istemis torunundan sperm almışlar sperm bankasi gibi düşün. Tabi yine iğrenç amaa
tarafından
Her şekilde iğrenç yaâaww
tarafından
Ölmüş de gömmeyi unutmuşlar bunu belkide öldü
0 oy
tarafından
masaAllah yaa her gün yeni şeyler duyuyoruz
0 oy
tarafından
Onlar doğurur cnku hormon yok onalrnda
0 oy
tarafından
Dün gördüm kaynanama dedimki bak nasıl kadınlar var bu yaşta doğum yaptı diye oda  şok oldu
0 oy
tarafından
Aynen bnde gordm adamda 80 kusur yasindaymis o yastan sonra nasil bakacakki hem ikiz hemde kendisi cok yasli 
0 oy
(295 puan) tarafından
Tamam anneliği her kadın tatmak ister evlat ister ama bu çocukların ilerisi ne olacak çok zor yinede sevindim.ama annelik duygusunu tattı diye ama bir yanım hüzün..
0 oy
(794 puan) tarafından
Gördüm canım iki gün sonra olur gider çocuk ortada olur
0 oy
tarafından
Anneligi zamanında yasayamamis bi insan cocuklari dusunmeden tup bebek yapmaya karar vermis anne 70 kusur yasinda baba 80. Allah o cocuklara yardim etsin
0 oy
(795 puan) tarafından
Bizim kadinlar 75 yasina girince tuvalete zor gidiyir :) helal olsun ne diyelim 
tarafından
++++++++++++
(795 puan) tarafından
:*:*:* :* :* :* :* tşk
0 oy
tarafından
Allah isteyen herkese versinde sirf annelik duygusunu tatmak icinde 73 yasinda zorlamanin anlami ne ne kadar yasayacagimiz belli degil tabiki bizim bile ama onlarinki goz gore gore bebekleri dusunmemek oluyor. hangi enerjiyle bakacak o bebeklere acaba

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 599 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
0 oy
17 cevap 559 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ahsenesra (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 670 göst.

412,722 soru

12,426,255 cevap

45,491 kullanıcı

Kategoriler

...