0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından

Iyi aksamlar:)

Sezeryan dan sonra bir sene duzensiz oluyo diyolarya 

Ben zaten pkoyum korundugum surece ilk evlendigimde duzenli oluyodum korunmayi birakinca duzensizlik olmustu haliyle 2 sene bebek için ugrastik bilen bilir burda ki postlarimdan neyse dogum yapalı 8 ay olmak uzere nerdeyse oglum 7bucuk aylik kırkımda 39 gun boyunca kanamam oldu ondan sonraki 3 adetim de duzenli oldum tam gununde ve asiri kanamali sekilde oldu yani az da olmadi baya duzenliydi simdi en son 1 eylulde oldum daha olmadim nerden baksan 2 ay olacak adet gormeyeli supheli bir iliski olmadi ama sadece esim korunuyo geri cekilme yöntemiyle ben hap vs kullanmiyorum cok duydum korunup yinede hamile kalanlari bu gece test yapicam su an oglumun ilgiye ihtiyaci oldugu icin erken bu yuzden biraz korkuyorum ikisine nasil bakarim diye eger hamileysemde üzülmem ama mutlu olurum neyse sorum şu

Bu aralar cok uykum oluyo surekli tuvalete cikiyorum 

Halsizlik oluyo goguslerim de sizlama var emmiyo oglum beni birakali 3 ay oldu bunlar bi belirtimi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
test yap sonucu söyle burda bekliyorum

varsa yoksa hayırlısı diyelim
(782 puan) tarafından
Evet sezeryan olmuştum  siz hamilemisiniz
Nasil hemde ilk pozitif gordugumde ocagin altini bile kapatmadan hem agladim hem ustumu giyip hastaneye gittim hele esimi o heycanı anlatilamaz
tarafından
hamile değilim şu an için ama çok istiyorum bekliyorum zamanını
2 ay önce sezaryen kalbi durmuştu canım işte sezaryen zor bekle deniyor ya bekliyoruz
evet çok başka ahh bende o ilk anı unutamıyorum
(782 puan) tarafından
Of cok üzüldüm rabbim tez zamnada tekrar yasatsın sana o güzel duyguyu güzel sonuyla insallah
tarafından
amin amin inşallah sağlıklı bi gebelik ve kucağıma alsam daha da bişey istemem ki
(782 puan) tarafından
Yaptim da negatid cikti sabah erkeni yapmaya gerek yok sanirim
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ay olabilir kız ben de merak ettim sonucu yaz 
(782 puan) tarafından
Esime test aldirdim gece 12 de geliyor getirecek sabah yazarim burdan sana bende cok merak ediyorum
(782 puan) tarafından
Erken gebelik testinimi yoksa normalimi yapiyim iki tane almiş
(1,635 puan) tarafından
Normal al erken erken dönemde pozitif veriyor bende negatif çıkmıştı ucuzlardan aldım pozitif ti canım
(782 puan) tarafından
Yok kuzum yaptim negatif cikti sabahta erkeni yapmaya gerek varmi
(1,635 puan) tarafından
Yok canım baya geçmiş olsa çıkardı merak etme
0 oy
(135,790 puan) tarafından
hamilelik olabilir     

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
14 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oglummmmm (61 puan) tarafından soruldu
0 oy