Arkadaşlar affınıza sığınarak yazıyorum çünkü çok bunaldım görümcem 19 yaşında ben 18 .Görümcem konuşmayı çok seviyo çok aşırı konusuyo biraz geveze biri konuştuğu şeylerde çok boş şeyler hep kendini övüyo bebek hareketleri yapıyor artık kafam şişti hiç susmuyo bide hamileyim baş donmelerim var bayılacak gibi oluyorum sizde de aynı durumda olan vardı inanın içimi dökmek için yazdım yanlış anlamayın
Benimde görümcemle aram iyi değil sürekli tartışıyoruz anlaşamıyoruz iş yapmıyo etmiyor deyip duruyor çocuğa baktığımı gördüğü halde böyle hiç değilse seninki benimkinden iyi
Saçmalama kız :) boş konuşan insanları bnde hiç sevmiyorum inan ki gıcık olurumm sende aldırış etme duyma dedikerini
Yeter sus de başım almıyor yada git odanda uzan canım açık açık söylemesen susmaz
Bende dayanamam inan ki bazen kaynanam aradığında bile saçma sapan sorular sorunca oğluna veriyorum telefonu hele ki kendini öven insanlardan uzak dururum
Basım ağrıyor de , tansiyonum dustu galiba de birşeyler uydur uzaklas
Ayy seni çok anlıyorum canım bizim gelinde öyle beni arar 2 saat konuşur artık sıkılıyorum boş boş konuşuyor hiç s2vmem boş konuşanları anlıyorum vala seni
Benimde kaynanam aynı şekilde canım. Ben çareyi bas basa kalmamaya çalışarak buldum. Sürekli birilerini çağırıyor yada bi yerlere gidiyorum. En kötü hastayım deyip uzaniyorm. yapacak bisey yok degistiremicene yüzüne karşı bisey diyemicene gore daha katlanılır bir ortam yaratmaya bak
Çok ama çok teskur ederim hepinize ❤️
Görümcen 19 yaşında sendende 1 yas büyümüş ama aklı büyümemiş tam olarak
:D :D guldum cunku 19 yasinda daha konusabilir cok yani seni sevmese sana konusmaz bide oyle dusun ayri odan varsa odaya cekil bunaldigin zamanlar sende kiza konusma diyemezsn ya :))
Gorumcenize hamilelikte ki hormonlardan dolayi sese duyarlılık oraniniz arttığını başınızın kaldrmadini söylerseniz belki dikkat eder ben hamile kaldıktan sonra arabada orta sesle bile müzik dinleyemez hatta koyu mavi renge karşı agresif oldum bunlar olan şeyler anlatmaya çalışın :)
Çok sağolun kızlar
Çok sukur kendi evime geçtim kurtuldum şu kızın yüksek sesinden bizim evimiz aynı binanın içinde karşı karsiya ama gün içinde ben kaynanamgilde kalıyorum eşim gelene kadar .oh sonunda evime geldimm
404,854 soru
12,127,997 cevap
36,491 kullanıcı