0 oy
745 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından

Cok net belliki hamileyim :'( 

image

26 Cevaplar

+1 oy
(1,851 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hoşgeldin geri çekilme ahahhaah:woot:

(924 puan) tarafından
Ayneen valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hade gözün  aydın cnm 
tarafından
Evet neyle
(2,705 puan) tarafından
Geriçekilme :)))
tarafından
Evet neyleee sjsj
(924 puan) tarafından
Geri çekilme :((
(458 puan) tarafından
Hayırlı evlat olsun inşallah peki gerçekten neyle nasıl korunmalı valla her ay ödüm kopuyor bi kızım 12 diğeri 24 aylık
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Evet hamilesin gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(924 puan) tarafından
Teşekkür ederim allah razi olsun
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım, bebeğin kaç aylık niye üzgün işareti koydun
(924 puan) tarafından
3 yaşında kizm var canım cok yaramaz
(5,125 puan) tarafından
Doğuma kadar  biraz daha herşey anlar merak etme Allah yardım ediyor
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Bebiş ben burdayım diye bagiriyo kiz
(924 puan) tarafından
Evet. Canim
0 oy
(907 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım kızın çok küçük değilmiş doğana kadarda 4 yaşında olur bence gayet iyi arası hayırla büyüt
(924 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Gözün aydın canım istemeden oldu sanırım bizim gibi olsun iki evladını beraber büyütürsun allah kolaylığını verir 
(924 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(59 puan) tarafından
cnm bebegın cok kucuk degıl 3 yasındaymıs bebıs dogana kadar duzelır belkı genelde yaramaz cocugu olmayan cok ınsan var uzukme yanı allah boyle hayırlı etmıs 
(924 puan) tarafından
Üzülmüyorum canim sadece cok zor olacak bide baya duygulandim
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ayy şuan ben duygullandum ya çok güzel Rabbim devamını getirsin mutlu ol cnm  bebek rizkiyla gelir çok güzel bir duygu  kendi testim aklıma geldi
(2,671 puan) tarafından
Ayy öyle yapma bebek rizkiyla gelir benim ablam 33yasinda 4cocugu var hep arka arkaya doğurdu en sonuncufa istemeden oldu hep ağladı bebeği hep hastaydı hastaneden cikamiyorlardi ablamda diyordu ben çok ağladım üzüldüm dedi oyuzden Allah'ta beni böyle Şinadi dedi sen öyle yapma şükret sen doğum yapan kadar diğer bebeğin büyür ocini ferah tut eşine sürpriz yap bence
(924 puan) tarafından
Kan verdim bugn canim sürpriz yapacam kiz istemedigm icn aglamadim ki duygulandim
(2,671 puan) tarafından
Ayy ciddi misin ben istemediğini düşündüm valla şuan çok sevindim sürpriz yap ayy valla bende heyecanlandım ya sanki ben hamile kaldım hadi hakkında hayırlısı inşallah canım benim
(924 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Zor tuttum kendimi soylememek icn ultrason görüntüsu de alip oyle sürpriz yapacam
(2,671 puan) tarafından
Ayy inşallah sağlıkla gelsin bebiş :-):-)
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun cnm. Benimde oglum 2 yasinda 1 aylik kızım var. Korkma cnm Allah yardim ediyor. O zamana kadar 4 yasinda olacak kızın. 
(924 puan) tarafından
Rabbim yardim eder ins benim kizm cok yaramaz ve simarik cok narin kirilgan cok degisik yani
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Gözün aydın canımm☺️♥️
(924 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ❤️
0 oy
tarafından
Hayirli olsn cnm korundgmz halde demissn nsl korunuyodnz bende korkuyorm kalmaktan:/
(924 puan) tarafından
Geri çekilme
0 oy
(818 puan) tarafından
Hadi gözun aydin korkma 3 yaş ideal bi yaş araligi dogana kadar buyuk neredeyse 4 yaş olur Allah kucagina almayi nasip etsin cnm
(924 puan) tarafından
Allah razı olsun canim ❤️
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Sormazsam olmaz nasil korundunuz canim
(4,292 puan) tarafından
Abooo onun etkisi baya olmuştur tabi orda hap ile korunurken tuzlu su yapmış hamile kalmis onu duydugumdan beri 2.sini yapmadım hemen bıraktım oğlan çocuğu oluyor bide tuzlu da genel de
(5,406 puan) tarafından
Bu tuzlu su olayu nedir ya benide aydınlatır mısınız
(924 puan) tarafından
Esra ezmeci tuzlu su yaz canim googlede daha aciklayici bulursun
(5,406 puan) tarafından
Tamama teşekkür ederim
(4,292 puan) tarafından
Disil enerjiyi artırıyor canim
0 oy
tarafından

Hadi Gözün aydın 

(924 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ❤️
0 oy
(432 puan) tarafından
Gözün aydın canım ne güzel yiryeck ekmeği varmış bizde Allah izin verirse kzıım 3 yaşına girince 2. Bebeği düşünüyoruz çok dert etme seneye kreşe verirsin zaten kreş yaşı gelmiş sende bebişe bakarsın 
(924 puan) tarafından
Sağolasın canım dedigin gibi kismeti varmış hayırlısı olur ins esim yeni bir ise başladı belkide onun hayridir
0 oy
(735 puan) tarafından

Hayirli olsn :silly:

(924 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ❤️
0 oy
tarafından
Ay bence ıyı olduuu kızın 3 yaşındaymış Rabbım dagına göre kar verır hıc merak etme bır anda kızın akıllanır uslanır şasırırsın
(924 puan) tarafından
İnşallah canım allah yardim eder
0 oy
tarafından
Üzme gülüm rabbim artmadan yalvartmadan ver mis evladı ne kadar hamd ve şükretsen azdır inşallah hayırla sağlıkla eli ayağı düzgün azadan noksansız bir evlat sahibi olursun ❤❤⚘⚘
(924 puan) tarafından
Üzülmüyorum canim sadece kizm yaramaz diye kendime üzüldüm nasil bas ederim diye gozlerim doldu testi yapinca sevincten
tarafından
Üzgün işareti görünce bende hamile olduğuna üzüldün sandım canım hiç dert etme kafana takip da güzelim gebeliğini kendine zehir etme bende de üç tane çocuk var görsen halimizi bi "D hahahaha yaramaz kelimesi hafif kalir yanlarında yeterki canları sağ sağlıklı olsun da hepsi gelip geçiyor
(924 puan) tarafından
Olan oldu artik inşallah tahmin ettigm gibi olmaz canim kizm belki kardesini görünce sakinlesir
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Nal gibi çıkmış valla gözün aydın Allah sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip eylesin ins 
(924 puan) tarafından
Evet bende şaşırdım sagolasin Allah razı olsun canim ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 446 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneyimben1 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 242 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu