0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç erkek bebek görmedim anlamam da ama burda çok gördüm yumurtalık inmemesi gibi sorunlar. Nasıl anlatsam bilmiyorum yazım hatam olursak kusura bakmayın ama oğlumun yumurtalıklari puç gibi hep. Dolgun değil yani. Bu yumurtalıklari inmemiş mi demek oluyor? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yeni dogduysa oyle oluyo zamanla toparlaniyo canm
tarafından
Yok kuzum 13 aylık
tarafından
Görüntüsü top top değil de sanki puç içi boş gibi
tarafından
Duzenli kontrole goturuyo musun? Benim oglum ilk dogdugunda oyle kocaman ve dedigin gibi bom bostu ama doktor toparlar dedi suan 8 aylik normal bildigin top top yani
tarafından
Kuzum düzenli götürüyorum ama doktor içine bakmadı hiç hatta altına bakmadı hiç doktor bile değil bizde hemşire bakıyor boyuna kilosuna
tarafından
Baska bi doktora gotur canm en azindan icin rahat eder bizim doktorumuz her kontrole goturdugumde bezini acip yumurtaliklarini sıkıyo sen de o sekilde kontrol edebilirsin dikkatlice sık bi bak icinde top var mi yok mu diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır canin o keselerin içinde 2 tane top gibi şey oluyor o inmisse sorun yok
tarafından
Kuzum ben anlamıyorum içinde olup olmadığını
tarafından
Canım belli oluyor elinle bak iki tane misket gibi
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Puc gibinin kelime anlamıni bilmiyorum ne yazikki canım ama boş boşsa inmemiştir 
tarafından
Puç demek içi boş demek yani böyle buruşuk
(1,862 puan) tarafından
Anladım canım dokundugunda ele bişey gelmiyo mu
0 oy
(178 puan) tarafından
Benim oğlumun bi tanesi yok canım elinle yumurtasını oyna sıkar gibi yap top gibi bişey belirecek mi olmadı eşin baksın erkek anlar bizim sol yok sağ var sağdakini hafiften sıkınca belli oluyor varlığı 
tarafından
Kuzum ben acır falan diye hiç elemiyorum en iyisi gelince baktirayim
(178 puan) tarafından
Yok canım acımaz sadece elinle sıkar gibi boş Yumurtalık zaten deri oluyo içi boş olduğu bakınca anlaşılıyor
0 oy
tarafından
Boş ise inmemiştir canım elinle kontrol et torbanın içinde misket gibi eline gelir zaten yoksa genel cerraha götür ameliyatla indiriyorlar yerine 
tarafından
Kuzum ben anlamam ki içinde olup olmadığını
tarafından
Genel cerraha randevu al götür canım için rahat etsin
0 oy
(13,038 puan) tarafından
Canım kontrole goturmuyormusun 13 aylik demissin en son 12 ay asisina gitmis olmaniz lazim doktor bakmiyormu. Biz ne zaman gitsek yumurtalarinada bakiyor sunnetinede
tarafından
Evet gittik ama sağlık ocağındaki hemşireler boyuna kilosuna bakıyor doktor bakmıyor hiç bizde
(13,038 puan) tarafından
He sadece saglik ocagina gidiyorsan olabilir canim bilemiyorum. Biz doktora gidiyoruzda hastaneye
0 oy
tarafından
Doktora gitmediniz mi hiç canım doktorlar genelde hep bakar kontrol eder çok önemli bişey o 
tarafından
Yok hiç bakmadı doktor normal muayenede falan
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Kocan baksın anlar 
tarafından
Gelince söylicem artık
0 oy
(72 puan) tarafından
Elinizle muane edin ki tane yumurta varsa sorun yok demektir yada bı dr.'a götürün benim oğlum doğar doğmaz eşim.bakti bı yumurtası inememsti bekledik düşer diye ama maalesef ameliyatla indi yumurtası eşiniz bı bakssin olmazsa bı götürün Dr.
tarafından
Ben anlamıyorum işte sorun orda

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,005 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 758 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 401 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (389 puan) tarafından soruldu

413,245 soru

12,441,975 cevap

46,021 kullanıcı

Kategoriler

...