0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (2,013 puan) tarafından
Bu konuda ne düşünüyorsunuz hanımlar, acaba bendemi bi sorun var diye düşünmeye başladım artık. Bi arkadaşımla 2 ay arayla doğum yaptık ben kızımın fotoğraflarını nerdeyse hiç paylaşmıyorum biraz bergüzar korel kafasındayım, yani sonuçta sosyal medyada kimin niyeti iyi kimin kötü bilemiyorum ayrıca dünyaya çocuk getirdim diye onun herşeyine hükmetme gibi lüksümde olmamalı bence yani oda bi birey ve onun izni olmadan paylaşmak bana biraz sıkıntı ediyor.

Ama o arkadaşım resmen çocuk üzerinden instagramda yürüyor sabah bebek daha gözünü açıyor yattığı yerden akşam geri yatana kadar çocuğu paylaşıyor takipçi arttırmak için çocuğunu kullanmak değilde nedir bu? Bana çok itici gelmeye başladı artık hikayelerini falan gizledim. 

Şimdi diyeceksiniz belki, sanane herkesin kendi hayatı diye ama çocuklar böyle şeylere alet edilmemeli bence siz neler düşünüyorsunuz 

12 Cevaplar

+1 oy
(444 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kesinlikle katılıyorum. Av. Feyza Altun ve Müge Anlı bunları bas bas anlatıyordu. Bende bazen paylaşıyorum ama bebeklere büyük insan gibi leopar elbise file çorap falan giydiriyolar hiç doğru bulmuyorum. Çocuk çocuk gibi olmali büyük insan gibi degil ve onun bi fotografini atarken hep düşünüyorum onun yerinde olsam bunun atilmasini ister miydim diye. Benim tanimadigim insan yok instamda ama yine de çok paylaşmam
(2,013 puan) tarafından
Çok doğru söylemişsiniz, çocuk çocuk gibi olmalı. Benimde instagramımda tanımadığım kimse yoktur ama ben kimsenin içini bilememki. Pedofili aldı başını gidiyor. Bilmiyorum doğru bulmuyorum
(444 puan) tarafından
Aynen öyle siz de haklısınız Allah korusun öyle insanlardan tüm yavruları
-Reklam-
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Para için çocuğunu kullanmak derim ben. Başkasını bilmem ama çocuğumun fotosunu whatsapp da bile çok nadir paylaşırım 
(2,013 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Herkesin kendi secimi devir instamomlarin devri dkdjjdjs
(2,013 puan) tarafından
Evet :) heryer instamom dolu valla :) bence hayattaki tek başarıları bi çocuk doğurmak olduğu için ordan yürüyolar
tarafından
Sanmiyorum aslinda sey olarak dusun gecim kapisi acildi onlarda burdan yuruyo baska yapacak isleri yok
0 oy
(1,636 puan) tarafından
Belki hatırası kalsin niyetiyle yapıyordur canım olamaz mı acaba
(2,013 puan) tarafından
Yok canım değil, alt komşusu baya 300 bin takipçili bi kadın sürekli ona reklam geliyo ücretsiz ürünler falan geliyor evini donattı kadın. Buda ona özeniyor
tarafından
Ayy kadının adı ne çok merak ettim
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ben whatsapta bile doğru düzgün paylaşmam insanların içini bilmiyoruz çünkü bu yüzden karşıyım. Özellikle para için video fln sürekli çekip atmaları yanlış. 
(2,013 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Bunu buraya değil arkadaşına söyle herkesin kendi çocuğu sonuçta sana ters gelen herkese öyle gelmek zorunda değil ki. Çok rahatsızsan dediğin gibi yapıp hikâyelerine bakma. Belki sadece akrabaları görüyodur bu kadar abartı tepki verecek bişey yok bunda
(2,013 puan) tarafından
Abartı bi tepki vermedimki zaten ben doğru bulmuyorum sizler neler düşünüyorsunuz diye sordum sadece
(2,529 puan) tarafından
Yok hani tek yaptıkları çocuk doğurmak falan demişsiniz de o yüzden söyledim
0 oy
(802 puan) tarafından
Sadece çocuk değil, özel hayatlarini sergiliyorlar.Kimisi geçimini bu yolla kazaniyor.Siddetle karşıyım, asla takip edip prim vermem.Cok göz önünde olmaktan asla hayır geleceğine inanmam.Takip edene saygı duyarım.
(2,013 puan) tarafından
Evet sosyal medya çok tuhaf bi yer oldu artık insanlar neler yapacaklarını şaşırdılar
0 oy
(7,631 puan) tarafından
 Ailem hariç kimse oğlumu görmedi sosyal medya da ❣️❣️❣️yokki medtyam 
(2,013 puan) tarafından
En güzeli :)
0 oy
tarafından
Belki oda rahat yaşasın istiyordur çocuğu imkanı yoktur bende  doğru bulmuyorum ama bu sosyal medya herkesin gözünü boyuyor  herkes yediğini içtiğini aldığı ni paylaşıyor millette konudan komşudan bağlanıyor internete görüyorlarinsanlarda nefis taşıyor onlarda güzel eşyalarım olsun istiyor günümüz şartlarında bunlar mümkün değil malesef ben mesela ozenmem asla birşeyde gözüm kalmaz ama her insan bir değil.
(2,013 puan) tarafından
Yok canım durumları orta halli. Bununkisi sadece özentilik alt komşhsu 300 bin takipçili bi kadın sürekli ona reklam geliyo ücretsiz ürünler falan geliyor evini donattı kadın buda ona özeniyor
tarafından
Ne diyin canm valla kötü insan okadar cokki ben kendi proffil resmimi bile koymuyorum hesabıma herşey gizli
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Daha yeni esime bu konudan bahsetmistim çocuklarını kullnarak oara kazanan anne babalari asla izlemem ve dogru bulmuyorum kesinlikle..
(2,013 puan) tarafından
Bende öyleyim gizledim herşeyini bakmak istemiyorum itici geliyor bi yerden sonra
0 oy
tarafından
Katilıyorum hiç paylaşmam bende  
0 oy
tarafından
Kişisel instagram hesabım zaten yok sadece çok güzel fotoğraflar olursa WhatsAppa atarım ayda yılda 1 kere ama şu insta momlar yok mu Allahım en iyi anne onlar en ilgili anne onlar nasıl sinir oluyorum insan onları görünce kendini yetersiz hissediyor hiç sevmiyorum onları storyleri boş kalmasın diye çocuk yapıyorlar artık 
(2,013 puan) tarafından
Hshshs storyleri boş kalmasın diye çocuk yapıyolar iyiydi bu :) 1 tane çocuk doğuran profesör kesiliyor artık :)
tarafından
Yemin ederim öyle ya bir kadın var ikiz oğlanları var Allahım bir bilmiş bilmiş annelik yapıyor maşallah yedi yirmi dört telefon elinde çocukları paylaşıyor ama sorsan en iyi anne onlar

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 336 göst.
0 oy
10 cevap 414 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,954 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Doruknes (24 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 258 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sevvalice (2,955 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,124 soru

23,689,456 cevap

310,823 kullanıcı

...