+4 oy
259 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,075 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/DHk0Z_iMIzo/?igsh=b2FzNXVudHh5Zm9h

Yaslandirma canlandırma filtrelerini gördükten sonra ilk aklıma bu gelmisti zaten ya yapılırsa dediğim de senin de hayal gücün çok geniş diyorlardı olmuş işte yapmış manyağın biri. 

6 Cevaplar

+1 oy
(18,432 puan) tarafından

Paylaşıp paylaşmamak kişinin tercihidir fakat sosyal medya olmasa bile pedofili sapıklar uzaktan telefon kamerasının zoom özelliğini kullanarak sokaktaki parktaki çocukları çekip ordan bile istediklerini yapıyor sosyal medyada paylaşmamak tam olarak çözüm değil maalesef 

(3,075 puan) tarafından

Çok haklısınız hatta korede cinde sapıklığın önüne geçmek için telefonların fotoğraf sesi kapatılmıyor dikkat çekmesi amaçlanıyor. Ama şöyle de bir durum var diyelim bu kişiyi yakaladınız aslinda yaptığı suç değil çünkü sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların alınıp kullanılması yasak değil (yeni bir yasa cikmadiysa) ama biri sizin fotoğrafınızı izinsiz çektiyse bu ciddi bir suç 

(18,432 puan) tarafından

Tabi bu fotografı nerde çektiğide önemli örneğin evi parka yakınsa camın arkasından gizlice bile çekebilir kim engel olcak evin içinde olana dışarda gizli çekim yapsa dikkatli bir göz bunu fark ederse elbette suç fakat o tarz pislikler kafalarına koyduysa ne kadar önlem alsak bile bi yolunu buluyorlar geberesiceler 

(3,075 puan) tarafından

Evet yapabilir. Ama elimizden geldiği kadar bütün önlemleri almis olmak ve sebep olmamak bizim elimizde. 

(18,432 puan) tarafından

Elimizden geldiği kadar umarım kökten çözüm bulunur bu pisliklerede çocuklarımız özgür olur

-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından

Off ne nalet bir dünya olmaya başladi nalet olsun

(3,075 puan) tarafından

Gerçekten nereden sakinacagimizi şaşırdık artik

(774 puan) tarafından

Kullandığım bir wp var orda da paylasmayacaz sokağa çıkınca dikkat edecez amcadan dayıdan dededen sakınacaz gerçekten kopsun kıyamet

(3,075 puan) tarafından

Aslında amcadan dayisan dededen sakınmak yeni bir şey değilmiş Müge anlıda görüyoruz sadece bize ekstra bir yük binmiş durumda. 

(774 puan) tarafından

Sorma bacım ya valla 

0 oy
(2,846 puan) tarafından

Sosyal medyadada buradada asla paylaşmıyırm bırak çocuğumu kendimizi bile paylaşmıyorm

(3,075 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsunuz ben de paylaşmıyorum 

0 oy
(3,181 puan) tarafından

Ayy Allah korusun yaa çok kötü bir durum 

(3,075 puan) tarafından
+1

Gerçekten kötü bir durum 

0 oy
(4,754 puan) tarafından

Eminim bir değil yüzlercesi vardır başka bir videoda ülkemizde olanı da anlatmıştı. Uzun bir süredir ailemizi paylaşmıyoruz eşimin dahi yüzünün göründüğü fotoğrafı yok profilinde vs. Zaten o sosyal medya kullanmıyor bende sadece bakınmak için kullanıyorum. 

(3,075 puan) tarafından

Ben de öyle sadece bakınıyorum daha çok tarif alıyorum şimdi de aklımda soyle bir şey var acaba wpdan gönderdiklerimize de ulasabilir mi böyleleri sonuçta onlar da bir veritabanına kaydoluyor

(4,754 puan) tarafından

Yani bence hacklenirse ulaşırlar ama telefondan linke tıklama gibi bir şey olmazsa ulaşamazlar diye düşünüyorum. Bir de ben böyle uğraşanlar değil de büyük sahiplerin her şeyi gördüğünü düşünüyorum ya galerimizi falan yani isterseler görebilirler gibi geliyor bana. 

(704 puan) tarafından

WhatsApp ta buna dahilmi acaba ,durum vs paylaşıyoruz

0 oy
(692 puan) tarafından

Sen herkese açık yapitorsun ondan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 849 göst.
29 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Brcu Brcu (1,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde nihanimmm (7,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 3,547 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,471 göst.
14 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevlanaa (4,852 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,112 soru

23,702,691 cevap

311,750 kullanıcı

...