0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben ayrı oturmasını isterdim çünkü kaynana kayınpeder ne kadar iyi olursa olsun ya görümce yada elti ara bozar yine gelin kötü olur en iyisi ayrı bence eşim kaynana yanına veririm çocuğu dedi o ne öyle evlatlıkmış gibi dedim bana ters geliyo böyle şeyler şimdi diyeceksiniz çocuk büyüdü evlenmesi kaldı   :D    maksat muhabbet biliyorum linç tayfa yazmaya hazırlanıyo ama kavga amaçlı değil canımlar   :D

41 Cevaplar

0 oy
(1,864 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Çocuğum benle otursun gelinde anasinda otursun geceleri buluşsunlar evlerinde izin veriyorum.d
tarafından
Hahahaha =) kız bana dua ettin ya tuttu Allah razı olsun senden =)
tarafından
Puahahhaha
(1,864 puan) tarafından
Yok beee :)bilmiyom yada korkuyorum kendimden halbuki cokey yaşadım kimsenin kızını üzmem lakin oglumuda yedirmem.d
(1,864 puan) tarafından
Sağol canım.senden de allah razı olsun :)
(1,864 puan) tarafından
Benim duam da bedduam da tutar allah kalbi temiz olan insanlarla karşılaştırsin bizleri gerçekten ne dış güzellik ne dünya malı kalbin me ise osun
-Reklam-
0 oy
(14,586 puan) tarafından
Herkes yerinde sağ olsun. Ayrı olsun ağzının tadi olsun bana yeter 
tarafından
En güzeli
(13,404 puan) tarafından
Kayınvaldemin cümlesi bu :)
(14,586 puan) tarafından
İleriye dönük kaynanayim bende ama oğlum yok kızım var. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın :)
0 oy
tarafından

Ayriii otursun tabi kii :D zaten niye beraber otururlar anlamam ❤️

tarafından
Aynen ya o ne öyle evlatlık gibi büyük konuşmak gibi olmasın Allah korusun
0 oy
tarafından
Tabiki ayrı , kendimin istemediğim bişeyi başkasına yapmam adaletsiz olur 
tarafından
En iyisi
0 oy
tarafından
Tabikide ayrı. Ben nasıl rahat edemiyorsam o kar da rahat edemem. Yakında olsa her çekirdek ailenin ayrı evi özeli olmalı
tarafından
Evet herkesin evi kendine özel
tarafından
Mesela şükür evimiz ayrı. Benim tarafımdan olsun eşimin tarafindan olsun biri gelse uzaklaşıyoruz muhabbet,ilişki bişey kalmiyo
0 oy
(14,110 puan) tarafından
Kızımın evinin kendi anahtarı olsun tabiki de :)
tarafından
Bende öyle düşünüyorum Allah nasip ederse
0 oy
(2,962 puan) tarafından
Kendime yapılmasını istemediğim şeyi evladlarima yaşatmam herkes yerinde mutlu olsun 
tarafından
Aynen en iyisi ayrı ev
0 oy
tarafından
Benim kızlarım var iç güveysi istemezdim heralde . :) kızlarımda yuvadan uçsun kendi yuvalarını kursunlar isterim
tarafından
Aynen en iyisi
0 oy
(4,681 puan) tarafından
Ayrı isterim canım. Her iki taraf içinde :) .
tarafından
Evet en iyisi
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Bizde birlik durma gibi birşey söz konusu olmuyor canm ya.
tarafından
En iyisi ayrı ev zaten kız
(1,243 puan) tarafından
Niye birlik durulur aile nasıl buna izin verir hiç anlamam
0 oy
tarafından
Damatla mi oturcam gı aman istemem çocuğuma az öteye kay der ben ağzına yapıştırım gerek yok
tarafından
En iyisi ayrı ev yani
0 oy
(928 puan) tarafından
Ev üstüne ev olmaz herkes kendi evinde olsun huzuruyla otursun yeni evlilere de lütfen kimse karışmasın :)
tarafından
Karışıyolar işte kiskananlar
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Değil aynı ev aynı mahalle mümkünse şehirler bile farklı olsun.. Birbirimizi özleyelim.. 
tarafından
En iyisi valla
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Ayrı olsun hatta biraz da uzak olsun yuvası huzurlu olsun . Bizde isteriz yakın olsun ama nasıl mutlu olcaksa öyle olsun :)
tarafından
Evet en güzeli
0 oy
(818 puan) tarafından
Ay yok istemem gitsin ayri otursunlar herkesin bi duzeni var sonucta hem şu an ben nasil kaynanamin evinde rahat edemiyosam o kizda benim evimde rahat etmez 
tarafından
Evet doğru diyosun
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Uzak olsunlar mutlu olsunlar sorumluluklarını bilsinler zorluğuda beraber aşsınlar kolaylığıda ancak öyle yuva kurulabiliyor insanlar sırtını bize yaslarda oğlum hep annem babam var diye sorumluluklarını ihmal edebilir 
tarafından
Evet sorumluluk almakta önemli bisey
0 oy
(865 puan) tarafından
Kimse kimsenin evinin ışığının yandığını  görmesin uzak olsun haftada 1.2 veya 3 görüşmek  yeterli :) 
tarafından
Evet en iyisi
0 oy
tarafından

Bana kalsa ayrı ama yavrularım neyi nasıl isterse öyle olsunnn:angel:

tarafından
Tabi ki yani nasıl mutlu olurlarsa gönüllerine göre versin Allah ♡
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Kendim için istemediğimi çocuğum içinde istemem açıkcası nasıl mutlu olcaklarsa öyle yaşasınlar :) inşallah o günleri görmek nasip olur 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Beni huzur evine koysunlar kendileri ne halt ediyorlarsa etsinler cidden umrumda değil inşallah ekonomik olarak refah seviyeye getiririz çocuğumuzu sıkıntı çekmeden bizi düşünmeden mutlu olsunlar. Torun falan da istemiyorum keyifleri bilir  
tarafından
Ne huzur evi kız anlamadım
(13,316 puan) tarafından
Kız kimse bakmak zorunda değil beni evimde de olsa mecbur gelip yoklarlar öyle de bir yükümlülük olmasın diye

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 669 göst.
16 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 294 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 666 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,629 puan) tarafından soruldu

401,988 soru

12,034,246 cevap