+1 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok vicdan azabı çekiyorum kızımı emziremediğim için acemilik çektiğim için

Lohusayken çok aç kaldım yalnızdım sezeryanlıydım kımse yoktu yanımda sütüm kesildi emziremedim kızımı çok üzülüyorum bu yüzden 2.çocugum olursa onu emzirebilir mıyım?? Yıne aç kalır mıyım bilemiyorım ya sızler neler yaşadınız benımle aynı şeyleri yaşayan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(5,743 puan) tarafından
Benim kızımın biri 3 yasina kadar emdi biri iki ay emdi sadece benimde sezeryandi ikinci emer merak etme kendini sitrese sokma simdiden
tarafından
Dün mememde bşey bakarken mememı sıktım bir ıkı damla  süt geldi çok morelim bozuldu kızmı emziremedim  diye
(5,743 puan) tarafından
Benim 17 ay oldu hala geliyo kız ya ben ne yapayim;))
tarafından
Ahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah emzirirsin canım niye vicdan azabı çekiyorrsun sağlık olsun Allah büyüktür 
tarafından
Ne bılıyım canım bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum sankı kötü Birşey yapmışım çocuguma gbı inşallah ıkıncı çocugum emer ınşallah ıkıncı çocugumda aç kalmam
tarafından
Canım öyle düşünme şimdiden sıkıntıya sokma kendini Allah büyüktür
tarafından
Inşallah emzirebilirim canım
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bende emziremedim ilki ikinciyi emzirdim tecrube oluyor sana tavsiyem hamileyken buzluguna hemen cikarip yapa bilecegin seyler yap koy hazir gibi yersin ac kalmazsin 
tarafından
Iyı fikir aynn canım bu kez öyle yapmalıyım aç kalmamak için
(1,929 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ablamda ilk kizinda 1 gram süt gelmedi emziremedi mamayla büyüttü digerinde de sürekli gögüslerinden süt akardı onu emzirebildi..benimde oglumda fazla sütüm yoktu yani emzirirdim ama mama takviyesi yapardım yemek yiyemezdim şu bile içmek istesem midem almazdı ama vok şükür şimdi kizimda günde 3 4 kere yemek yiyorum emzirmeye otururken yanıma mutlaka biseler alir yerim ağzım hic boş durmaz..lütfen şimdiden kendine dert etme bende çok üzülüyodum oglumda yeterince sütüm olmadığı için ama her çocuğun nasibi farklıdır üzme sen kendini 
tarafından
Allah razı olsun canım rahatladım yorumunu okuyunca ınşallah bende  ikinciyi emzirebilirim
(9,620 puan) tarafından
Emzirebilirsin tabiki bebek nasibiyle rızkıyla gelir..inan ben kızımı emzirirken ağlardım oglumu bu kadar emziremedim diye yani seni anlayabiliyorum bide oglumu 8 buçuk aylıkken kesmek zorunda kaldım daha da çok üzüldüm kızımı her emzirmemde vicdan azabı çekiyodum oturduğum yerde ağlayıp duruyodum ama onun nasibi de o kadarmış diyip kendi kendimi teselli ediyodum demekki bide lohusalik psikolojisiyle iyice üzülüyodum atlattım cok şükür
tarafından
Çok şükür canım darısı benım başıma inşallah 2.çocugum olursa bende emzirebilirim
(9,620 puan) tarafından
Insallah canim benim Rabbim hayırlı olanını nasip etsin inşallah ❤❤
0 oy
(713 puan) tarafından
Teyzem kuzum 8 yıl coxugu olmadı sonra oldu ilk bebeğini emziremedi gogus ucu yara oldu bebek mikrop kapar diye emzirmemis bebek biberona alıştı süt kesildi ama diğer iki çocuğunu emzirdi kuzum 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ilk cocugumda tasiniyoduk sürekli bi iş güç git  gel  18 yaşındaydım bisi bildiğim yoktu sağmadım git gel derken iyice azaldi mamaya alıştı 3 ay anca emdi 9 aylık kızım var hâlâ emiyor çok şükür yetiyor simdilik alerjisi var bide her mamayı içemiyo süt olmasa ac kalır hiç bi mamayı begendiremedim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 208 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 340 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
6 cevap 203 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,741 puan) tarafından soruldu