0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (1,137 puan) tarafından
Hanımlar hayırlı günler en başta. . benim bir sorum olacak mutfak dolaplarını boyayan oldu mu acaba ? Olduysa kullanımı nasıl bı dökülme silinme tahriş ne bilim bunlara benzer şeyler oldu mu yoksa sağlam olduğu gibi hiç zarar görmeden boya duruyor mu ? Mutfak dolaplarımi boyamak istiyorum ama çok kararsızım ya boyası çıkarsa sildikce ya da dökülürse diye kararsız kalıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi bende düşünüyorum canım şuracıkta bekliyeym bende
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Eşimin teyzesi ahşap boyama kurslarına vs gidiyordu. 

Sonra da kendi mutfağını yeniledi 2 sene filan olmuştur çok güzel tertemiz. Soyulma vs yoktu. 

Tabi kullandığın boyaların vs markası önemli 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Kardeşim 2 yıl önce kahverengiden beyaza döndü inanılmaz güzel oldu porselen kup taktı verniğini güzel attıktan sonra üstünün cilasını istediği gibi temizliği hiçbir sorun da olmuyor ınstagram'dan bir kadından hatta bunun için yardım almıştı boyaları da ondan temin etti bütün fikirleri verdi kadın her konuda yardımcı oldu çok da güzel oldu dolapları sanki mutfak yenilenmiş gibi
(1,137 puan) tarafından
Hangi kadın acaba öğrenebilir misin canım
(1,136 puan) tarafından
Sordum cevap verince yazayim
(1,136 puan) tarafından
Leymelert Instagram'da
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Boyama değilde şimdi yapıştırma var banyo yer mermerine bile yapıyorlar suya dayanıklı instagramda renklendirhayatını  sayfası vr bi göz 

At  canım
(1,137 puan) tarafından
Evet o sayfayı biliyorum onu da  düşünüyorum açıkçası
(7,791 puan) tarafından
Boyadan pratik olur ve geri dönüşü vr
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Burda görmüştüm boyayan birini hatırlamıyorum kimdi ama çok güzel olmustu vernikleyince dökülmez cikmaz diyorlar pek guvenemiyorum bi süre sonra illaki cikmaya başlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
18 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Merhaba (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 7,897 göst.

410,923 soru

12,365,772 cevap

41,999 kullanıcı

Kategoriler

...