Simdi bende 2.ye 30+5 haftalik hamile olarak soylemeliyim ki evet benimde oglum kolikti yemezdi uyumazdi. Allahim kontroller temiz tahliller temiz cocuk huysuz iste. O agliyo ben agliyom, eşime satasiyorum kavga cikiyo falan ama gunduz tuvalete gitmek icin esimi beklerdim. Odadan cikiyorum sanki cocugun kafasini ayiriyon govdeden. Aksâm 6 oldumu bi baslardi aglamaya tobe bismillah evde kanguruyla gezerdik, gece uykusu icin sehri arabayla turlardik emsin diye falan. Reglim 1 gun gecikse ben agla agla canim cikardi ki asla isi sansa birakmadik hep tedbirli olduk. Ama dedigin gibi simdi buyuk oglum 7 yasinda 1.sinifa gidiyo. Ne kadar zorlansamda ben ona oyun arkadasi degil yakin araliklarla yapmicaktim ama hayatta yaslanacagi elinden tutacagi bir kardesi hep olacak derdim. Ama zor buyudugu icin mecburen arayi açtim. Eşim hep agzinda 2.vardi ve ben hep hayir ben hazir degilim diye diye bu gunlere geldik. Aslinda planladigimizdan yine 6 ay once hamile kaldim ama nasip boyleymis :) simdi hem o tecrube, hem olgunluk oyuncak bakacakmisim gibi geliyo
Allahim saglik versin insallah hepsine, acılarini yasatmasin.