0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kız kardeşim 17 yaşında 3 gündür bize yatıyor annemlerin evi ders çalışmak için müsait değil diye bizde yat demiştim o da geldi sorun şu ki geceleri çok korkuyor ya annemlerde de öyle burda da öyle dün gece ışık açık uyudu kapatmak için girdim birden yataktan fırladı dedi ki az önce buraları karıştıran sen miydin.Bende korkmasın diye evet bendim dedim geçenlerde de demişti ki gece üstümü sen mi örttün evet ben örttüm dedim bir de hep diyor ki sanki bir şey ağzımdan içeri giriyor nefesim kesiliyor daralıyorum dedi kızlar sizce napabilirim ya 12.sınıf bir de tmm stresi var ama geçen senelerde de böyleydi bir ara yine bizde yatarken gece bağırdı.Psikolojik diyordum ben çünkü annemin evi çok kavgalı bir ev erkek kardeşim var sürekli sataşıyor kız kardeşlerime anneme sataşıyor onları dövüyor diye böyle oluyor diye düşünüyordum ama artık baya ileri gitti kızın durumu 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Piskolojisi bozulmus o kizin kavgali stresli evde hayati gecmis normal biyerden patliycakti bu sekil kendini belli ediyo demekki yaralar
tarafından
Aynn öyle valla zaten stresin daha da yoğunlaştığı zamanlar daha da korkup uyanıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir doktora götürün canım, bende o yaşlarda öyleydim boğazımı falan yırtmıştım babam beni bir hocaya götürdü küllü su okunmuş onu içtim bide muska yaptı südyenime takıyordum öyle öyle geçti
tarafından
Kardeşime de muska yapmışlar ama takıyor mu takmıyor mu bilmiyorum bir de sürekli saçma sapan korkunç videolar izliyor
tarafından
Oda etkiler izletmeyin onları, bilinç altına girer onlar, o yüzden psikolojisini bozar karanlıkta yatamaz, kızın izlemesin kuzum
tarafından
Söyleye söyleye dilimde tüy bitti ya dinleyen kim
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Bence bi psikiyatriye gözükmesinde fayda var oda olmadı  iyi bir hocaya danışın bence inşallah düzelir 
tarafından
Bir hocaya götürmüşlerdi muska yapmıştı ama takıyor mu takmıyor mu bilmiyorum
0 oy
(120 puan) tarafından
kabus gòrùyordur yaa gùndzleri de òyle mi
tarafından
Malesef batmanda oturuyoruz bir de Evet bacım aynn öyle korku filmleri izliyor  geçen de m.al bir arkadaşı kafası kesilen adam videosu yollamış sil dedim s.alak kardeşim silmemiş o kdr da kızıyorum ya aslında bn de böyle korkak biriyim ama korkunç.video falan asla izlemem böyle şeyler anlatılan yerlerde de durmam hiç
(120 puan) tarafından
Canm bekarken benle kiz kardesm de izliyordk bagimlilkk yapiyor gerçekte varmis icerdeyms gibi hissediyor insan anladm simdi kardesn kendini kaptirmş pskolojisi bozlms bence imkanin varsa tlfn verme bi sùre dùzelir insallah
tarafından
Kendi telefonu var ordan izliyor kızıyorum tmm tmm diyor ama sonra bir daha izliyor bir de son zamanlarda teyzem annemlerde sürekli fal bakıyor sonuçta fal bakmak günah bir şey bundan  da olabilir mi acaba
(120 puan) tarafından
canm baktırmasn fal baktirmak dinen tabiki çok gùnah fal baktiran yerde lanetlenir 40 gùn mùslùmanliktan ckıyor bence uyar
tarafından
Ya bacım söyleye söyleye dilimde tüy bitti dinden çıkıyorsunuz şirktir Allah affetmez şakası bile günah diyorum beni takan yok kız kardeşim de diyor anne baktırmayın diye ama dinlemiyorlar bir yengem var o da annemlere geliyor beraber bakıyorlar
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Valla sessiz kalınca olmayanı yaşıyor demekki bence bir doktora gösterin 
tarafından
Aynn öyle haklısın
0 oy
tarafından
Cnm kardesin derslerle fazla odaklandigi için belki musallatta olmuş olabilirler korku videolarida izliyor bence izlemesin artik kokru aninda korksa o anda musallat olabiliyorlarmiş korkak insanlara hemen bulasirlar ve bir işle asiri haşır neşir olana inşallah öyle birsey olmaz kardesin yatacagi zaman ya kendisi yada siz etrafina kısa süreler okuyun güzelce kardesinize üfleyin insallah geçer 
tarafından
Ya öyle fazla ders çalışmıyor ama işte dediğim gibi korku videosu izliyor bir de son zamanlarda teyzem sürekli annemlerde fal bakıyor bu da bir sebep olabilir.mi sizce sonuçta fal baktırmak günah bir şey
tarafından
Oda olabilir yaa fal nasil bakiyor yaa allahim sana geliyorum dedigim gibi kardesinin uzerine oku insallah gecer banada bi ara birseyler oldu cok sukur atlattim boyle seylerden korkmayin korkak insanlara gelirler
tarafından
Ya sallıyor karı nefret ediyorum teyzemden yalancının teki ya
tarafından
Allahim boyle insanlardan korusun hepimizi
tarafından
Aynn öyle bacım amin
0 oy
tarafından
Benim de 12 yasinda kizim var cok uzuldum su an boyle okuyunca...

Bu travmalarla buyumesin profosyonel yardim alin bi psikiyatr a gosterin daha yolun basinda butun hayati boyunca bunu yasamasin :(
tarafından
Of of neler neler yaşıyorlar anlatamam bn evlendim.kurtuldum ama geridr 17,13,10 ve 7 yaşında kardeşlerim kaldı erkek kardeşim 19 yaşında sürekli karışıyor anneme ve kardeşlerime babam da başa çıkamıyor artık atsalar olmuyor satsalar olmuyor ne bileyim ya böyle evlat düşman başına
tarafından
Desene asil tedaviye ihtiyaci olan kisi abileri aslinda..bir tek cocuk bir aileyi nasil telef etmis. Hey allahim... Allah evladin da hayirlisini versin
tarafından
Aynn öyle valla tek bir çocuk aileyi telef etti yıllardır hepimiz ayrı ayrı çekiyorux ondan

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 759 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gunes1997 (5,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 396 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 556 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ... Mira... (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,899 soru

24,612,447 cevap

364,141 kullanıcı

...