Kizlar en eski kim cikicak bakalım merak ettim.bu uygulamaya ilk gelme tarihiniz ne?hamile soru cevap falan da dahil
Ben 29 Nisan 2018 de katılmıştım buraya ama o kadar çok girdim çıktım ki her seferinde de başka isimle geldim ilk ismimi ben bile unuttum inanın
Benden eski olan kurgucu var 24 Nisan di o da.hatta sevgili sohbetseverler ,önceden burası sadece hamile soru cevapti .derdini paylasan bazilari tarafından linç ediliyordubız burda dert dinlemekkk istemiyoruz boş muhabbet istemiyoruzzzz hamilelikle alakalı yazinn baya baya olaylar olmustu sonra kurgucu bı öneri sundu seçenek olsun isteyen sohbet bölümüne girsin isteyen soru cevap bölümüne girsin diye kabul edildi böylece sohbet bölümü ortaya çıktı ama eminim sohbet istemiyoruz diye yirtinanlar da sırf meraktan buraya katıldılar
Kısacasi tüm bu olaylar kurgucubirinin basının altindan çıktısevgili sohbetseverler öpün bakalım kurgucu ablanizin elini ahahaha
Kim ne zmaan katıldı Alta yazsın bakalım canlar
2018 aralıkta katıldım buraya 5 aylık hamileydim hemen hemen ama gebelik bolumünde daha uzun süredir vardim hamileligimin başından beri
Simdi minnak kızım doğduda 5 aylik olmak üzere
Kasım 2018de katıldım
2 temmuz 2018 diğer taraf
17 aralık 2018 burayı keşfettim
O gün bugündür diğer tarafta pek takılmam
Ben 20 Ekim 2018 den befi kullanıyorum canım
23 Nisan 2018 Hamile Soru Cevap
30 Temmuz 2018 burası
5 Eylül 2018 Bebek Bakım
O zamanlar burayı bilmiyodum sonradan keşfettim üye oldum sildirdim falan filan en son hatırladığım 5 Aralıkta üye olmuştum ondan önceleride var :))))
Ben oyumu "Admin" den tarafa kullanıyorum
11 şubat 2019 gebe soru cevap
14 şubat 2019 sohbet bölümü
O değil de 11 şubat eşimin doğum günü 14 şubat sevgililer günü. Üye olduğum tarihlere bak tesadüf olmuş 6/7 aydır burdayım
Gebelik bölümünde 8 ay burda 6 aydır varım
412,664 soru
12,424,086 cevap
45,378 kullanıcı