Bugün saat öğleden sonra iki de bebeğimi banyo yaptırmak için banyoya girdim. Bizim banyo kapısında arızalandı distan açılıyor içten açılmıyor. Banyo yaparken kapıyı kapatamiyoruz eşimde işte. Balkon kapısını açmıştım. Banyo yaptirdim havlusuna sardım kapı şak diye kapandı. Bebeğimi küvetine yatırdım kapıyı açmaya çalıştım yok olmuyor. Kulpu çeviriyorum ne yaptıysam açılmadı en sonunda bağırmaya başladım imdat yardım edin içerde kitli kaldık diye. Banyo ve tuvaletten yan komşunun sesleri geliyor üst komşu telefonla konuşuyor ben onlari duyuyorum bağırıyorum . Bayağı zaman geçti ağlamaya başladım bebeğim zature olur üşür diye çok korktum. Eşimin de işten gelmesi akşam 7-8 gibi kardeşi alırsa akşam 10u bulur telefon yatak odasında . Binaya girenleri ben duyuyorum merdivenden inen çıkanları kimse duymuyor. En sonunda sinirden cami kırdım . Fenalık basti kalbime ağırlık çöktü panikledim. O kadar çok ağladım ki anlatamam. Alt komşu da sabah hastaneye gitmiş ordan kızında kalmaya gidecekmiş vazgeçmiş eve gelirken apartmanın girişinden benim sesimi duymuş. Allah bin kere razı olsun ondan hemen kapıya geldi. Ben olanları anlattım eşimin numarasını verdim aradı. Eşim kırk dakika sonra gelmiş banyodan çıktığım da saat 5 e geliyordu. Apartmandakilere kızdı sizin komşuluğunuz batsın diye. Sesimi duymuslarda eşiyle tartışıyor diye cikmadik diyorlar. Demek ki ölsek kimse umursamayacak. Annem aramış o çıkıp geldi tabii ben banyodan çıkmıştım sen telefonu acmamazlik yapmazdın geri arardin diye. Artık komşuluklar bitmiş insanlık ölmüş
1,447,288 soru
23,774,269 cevap
316,066 kullanıcı