0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Sorum yukarda 

7 Cevaplar

+1 oy
(12,771 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bebeğin vefat ettiği için başının ağrıması normal degilmi güzel kardeşim dün öyle post actin burayı karıştı ya 

Hayırdır?
(12,771 puan) tarafından
Öbür hesabından da grip olduğunu  hasta olduğunu belirtmis Ti zaten  eee bebeği vefat etti ise 2. Hesap açıp niye gribim basım agriyo diyo
(135,708 puan) tarafından
assagada emziriyom yazmis
tarafından
gerçekten öyle birşey olsa rahatlayacak mi acaba. insanların duygularıyla oynamak bu kadar basit mi ya bi anne nasıl bebeğim öldü  diye yalandan post  acar ya. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
(4,292 puan) tarafından
Yazsana kizim buraya ben pislikligine yaptim yorum yağsın diye yaptim insanların vicdaniyla oynamak hoşuma gidiyor diye burda olsan döverdim yemin ederim seni
ilk bi ben girtlatiyim da snr sen cankus
-Reklam-
+1 oy
ulan dun beni mahvettin hakkim helal degil sana
0 oy
(1,137 puan) tarafından
2 tane parol at anında keser 
(2 puan) tarafından
Cnm emziriyorum
(1,137 puan) tarafından
Bişey olmaz bende emziriyorum içiyorum sordum bunu icebilecegimi söylediler ve içtim çünkü migren var doğum yaptıktan sonra sürekli şiddetli baş ağrıları çekiyorum iki tane parol içerim hep geçsin diye bebeklere bide parol şurup veriliyor bı sakıncası olmaz bence ben içiyorum çünkü
dun bebegin öldü bugun emziriyonmu
(1,137 puan) tarafından
Ben mi kız benim bebeğim ölmedi ki
0 oy
tarafından
düzenlendi

Yani ağrı kesici ismimi istiyon canm ?

image

(2 puan) tarafından
Evt cnm ama emziriyorum giribim baş ağrım 3 gündür geçmedi
tarafından
Baş parmağın ile işaret parmağın arasındaki eti 10 saniye sık bekle 10 dakika sonra gene yap
tarafından
Bölgeyi resim olarakta paylaştm
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Migreniniz mi var acaba? 

Lavanta yağı iyi gelebilir eğer hamile değilseniz. 
(2 puan) tarafından
Cnm giribim hamile değil emziriyorum
(4,687 puan) tarafından
Minoset veya parol içebilirsin. Minoset ama plus olan değil gri kutulu olan.
tarafından
Sen cocugu ölen değilmisin yalanmı soyledin bize utanmaz okadar uzulduk yalan sıylediysende sıyledim de içimiz rhaatlasın
(4,687 puan) tarafından
Ben mi? Yo o ben değilim. :O
0 oy
tarafından
bu kadar ah aldin çatlar tabu başın
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Ya hiç mi vicdanın yok ... Bir de gerçekten bebeğin varmış... Biz bahane bulurken bebeğim hasta demeye korkuyoruz gerçek olur diye... Sen nasıl vicdansız bir insansın buradaki birsuru çocuklu hamile lohusa kadının ahını aldın... hakkına girdin... Allah seni evladinla imtihan etmesin yine de.. Allah'ım terbiye ahlak versin. Ahlak yoksunusun. Senin yetiştireceğin çocuklara yazık...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,892 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esraa02 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 189 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yildizsumeyye (1,077 puan) tarafından soruldu

411,597 soru

12,390,646 cevap

43,772 kullanıcı

Kategoriler

...