0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

Ben kızıma pınar labne peyniri aliyorum A101 den alırken bir baktım ağzı açık resmen peynir gözüküyor aa dedim bunu kim açmış yerine koyup açılmamış paketi alıp çıktım aradan 2 gün geçti kardeşime demislerki senin kardeşin burdaki peyniri açıp başka peynir alıp gitmiş güvenlik kamerasında gorduk parasını getirsin demişler bende gittim ben böyle bisey yapmadim ben böyle bisey asla yapmam kameradada alıp tekrar biraktigim gözüküyordur zaten dedim yok siz açtınız demezmi ben yapmadim hanımefendi aynısı başına gelse sen açık olan şeyimi alırsın tabiki kapalı olan ürünü alırsın dedim tamam şimdilik böyle olsun dedi asla birdaha oraya gitmem başkası olsa şikayet ederdi ve bir çok kee benim paramı eksik vermelerine rağmen olabilir demistim hep ama demek sesimi çıkarmadım ***** gorduler bana üstüme atmaya çalıştılar yazıklar olsun 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belkı de onlar düşürdü fln patladı paket açıldı senın üzerine atmaya çalışmışlar sessiz görmüşler seni 
(56 puan) tarafından
Parasını getir demiş ben yapmadigim biseye neden ücret odeyim
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(16,619 puan) tarafından
Haklı iken haksız olmuşsun açık gördüğün halde neden yerine koydun ki ben olsam bakın bu açılmış ve rafta bozulmus olabilir  kaldırın isterseniz derim  bu sekilde bir ithamda bulunmaları da onların yanlısı tabi ki 
(56 puan) tarafından
Ya tabiki ben yapsam zaten kendimi savunmaya gitmem ve neden böyle bisey yapayim yapmadim diyorum inanmadı söylemedim çünkü acelem çok vardı
(1,573 puan) tarafından
21 gün a101 deneyimim var her sabah market açılmadan ürünler kontrol edilir. Ya etmediler ya kendileri yaptilar. Hiçbir durumda müşteriye laf edemezler. Ki yerinde olsam şikayet bile ederdim
(16,619 puan) tarafından
2.5 yıl çalıştım ben mağaza sorumlusu idim dediğin gibi kontrol edilir ama bunlar biraz değişik davranmış
0 oy
(14,926 puan) tarafından
İftiraya bak. Olur mu öyle şey aklı başında insan zaten açmaz oldu ki açtı kameradan bakınca gözükmüyor mu açıp açmadığın 
(56 puan) tarafından
Gayet gözüküyor elime alıp bıraktığım ve yüksek sesle bunu kim açtı dediğim
(14,926 puan) tarafından
Baya baya iftira atmışlar şikayet et bence
(56 puan) tarafından
Nereye edecegim
(14,926 puan) tarafından
Netten 101 şikayet hattına bak
0 oy
tarafından
Daha önce a101 de çalışmış bir insan olarak söylüyorum ki paketim açık olması ile ilgili sana iftira atmaları doğru değil sonuçta o defolu ürün sayılıyor fire olarak aşağıya gidiyor ayıp etmişler zaten a101in çalışma sistemi de çoğu çalışanlara da böyle mikrop boş ver takma günahına girdi
0 oy
(136,941 puan) tarafından
aah ben olcaktim hemen arardim 155 i
0 oy
(841 puan) tarafından
Tam bir manyak insalara denk gelmiş ben geçen gün kavanoz mama alyrsn bimde ödeme anında elimden kaydı düştü kırıldı hem ortalık battı hemde o kirilanlarin ücretini ödemedim arka depoya götürdü beyfendi içinde hasar mal çıktı diye köşeye attılar 

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 572 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 470 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 423 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 595 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1 (71 puan) tarafından soruldu

413,792 soru

12,455,607 cevap

46,470 kullanıcı