Ben gece 11 de yatırıp sabah 10 da bir kahvaltı 11.30 da ikinci ona özel cevizli kuru üzümlü filan kahvaltı yaptırıyorum dediğimde beni linçleyen arkadaş henüz seni farketmemiş yorum yapanlar arasında yok
Soruna gelince senin söylediğin saat yetişkin biri için bile geç bi saat bebeğine en geç 10 da kahvaltısını yaptırmalısın 12 de kahvaltı yaparsanız ögün atlamış olursunuz hem o bebek zayıf kalır hemde vitaminsiz kalır..
Ben sana bizim gün boyu programımızı söyleyeyim
Sabah 9.30 gibi uyanır 10 da bizle beraber ne varsa onu yer kahvaltıda.. Sonra ona ceviz kuru üzüm kuru kayısı yulaf ezmesi filan özel kahvaltı hazırlarım 11.30 da onu yer 12 de yatar 15 de kalkar bazen 13 de yatar 16 da kalkar o değişebiliyor.. 16.30 17.00 gibi çorba veya ne varsa onu yer örneğin bugün brokoli karnabahar havuç haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım beraber yedik.. 19.30 da eşim oğlum sevdi diye yine hamsi almış onu yedi 4 tane yarım da salatalık yedi.. 22.30 da yulafezmeli irmikli sütlü muhallebi yaptım onu yedi 23. 15 filandı uyudu.. geceleri de 1 veya 2 kez kalkar emmek için.. bi de her yemekten sonra çay niyetine illa emer..