+1 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar hergun haberlerde goruyorum bilinc altima islemiş heralde kadin cinayetlerini.

Ruyamda eşim telefonda bi kizlar konusuyor fotolarini falan begeniyor ben bunu goruyorum evi terk ediyorum pesimden yalvararak geliyor Allahim oda tufekle mahalle mahalle beni ariyor sonra bi harabe eve giriyorum kirik dokuk saklaniyorum oraya oda oda geziyor en son buluyor beni tam pencereden atlayip kacacam vuruyor beni.

Allahim ruyada olsa ne kadar kotu bir durum Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin

5 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Dan dan dan,)))
(7,620 puan) tarafından
Vuruldun sen oyundan cok:D
tarafından
Canan teyze uçabiliyormusun pelerinle
(7,620 puan) tarafından
Sana ucmam.lazim aslinda
tarafından
Kız sabah sabah guldurdun beni Allahta seni guldursun:))
(7,620 puan) tarafından
Tamam civciv cim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Rüyaların tersi çıkarmış sen mı adamı vurcan kız şaka Bi yana artık ınsanların piskolojiisi bozulmuş durumda bu kadın cinayetlerinden dolayı bır gun sıra bizede gelirse korkusu var herkeste İDAM gelirde ınşallah kurtuluruz 

0 oy
(12,269 puan) tarafından

Bam bam bam:D tövbeler olsun Allah korusun Allah hayra çıkarsın Allah aşkına  g**** açıkta mı yattın

tarafından
Cok sicak oldu diye ustumu acmistim
0 oy
(14,862 puan) tarafından
Benimki de aldatiyordu gözümü bı açtım üstümde yorgan yok maalum yerler açık :D ajajajajajaja
0 oy
tarafından
Bende rüyamda tuvalete giriyorum küçük tuvaletimi yapıyorm bir rahatlıyorumki anlatamam. Bir uyandım yeminle ucunda duruyor altıma kaçıracaktım az kalsın :))) ah bu hamilelik cok zor cokk

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 473 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.