0 oy
639 göst.
Diğer kategorisinde (996 puan) tarafından
Kizlar kayinvalidem ile çok yakın oturuyoruz kayinvalidemin eşi yok ölmüş kendisi oğlu ve oğlunun çocuğu ile beraber taşıyo 56 yaşında bugüne kadar temizlik konusunda hiç yardıma gitmedim ayıp mı ettim sizce 3 senedir evliyim ama eğlendiğim günden itibaren doğuma kadar çalıştım işi bıraktım 2 hafta sonra doğum yaptım zaten sonra da çocukla uğraşıyorum diye gitmedim hiç suan kızım 2 yasinda bensiz bi saniye durmaz mutlaka oyun oynarken bile beni ister yanidna şimdi kendi annemle konuşuyoduk o dedi bi kere bali gitseydin bayram da seyran da hiç gitmedim diye benum gibi olan var mı şimdi dogalgaz bağlıyorlar evine mesela temizlik için gitmedim ama cidden kızım durmuyor ama eşim gitti yardıma 

47 Cevaplar

0 oy
(432 puan) tarafından
Benim kayınvalidem bekar görümcemle oturuyor bana düşmez o yapsın bir kere bile yapmadım. Tek olsa  haftalık temizlikçii yollarım çünkü zaten çalışıyorum şimdi kzıım oldu İzine ayrıldım kendi işimi bile yapamaz oldum gece uyumaz gündüz ikimizde uyurz.  Blrde temizlik yani yarım gün filan alıyor. Kzıımla zaman geçirmek varken gidip yapmazdım. Kendi annem de yap demez kendisi yapar. 
-Reklam-
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Azcik yapmiyim zaten hakliyim der gibi yazmissin. Biz uzagiz benimde kızım durmaz ama gecen kizimi babasina verdim o oynarken 30 dk da buzdolabini bosaltip silip yerlestirdik vs.. ki kizim asla durmaz bir yasinda daha 30 dk bile zor oyaladi. Yani zaten gidip kaldigimuz en fazla bir hafta ona ragmen yardimci olurum. Olmak da gerek tabiki. Ha sen ise baslarsin cocuk durmaz amenna o da anlar aaten .
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Esine bırakıp gitseydin keşke ben giderim surekli büyük temizliklerine yardıma çağırır zaten 
0 oy
tarafından
Ben annemin evini de temizlemiyorum kayinvalidemin de. Sonuçta benim de evim var ya,temizlikçi cagirsinlar valla her fırsatta söylüyorum. Kolum ağrıyor bacağım ağrıyor ayakta çok durunca,sonra ben çekiyorum, e bide eşim var yemek yapmasam ilgilenmesem olmaz. ben yapamam valla dip köşe bilmem ne,kendi evimi temizlesem yeter bana. 
0 oy
(5,139 puan) tarafından
2 gün üst üste gidip yaptım dün bitti .
0 oy
(6,809 puan) tarafından
Ben beraber oturuyorum ama ayrı olmuş olsa yapardım sonuçta oda anne kendi gelininiz olmuş olsa gelmiyor diye hayıflanılır empati lazım 

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 654 göst.
7 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 771 göst.
28 Şubat 2024 Aile kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 212 göst.
15 Ekim 2023 Aile kategorisinde Minikii (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 613 göst.