0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (241 puan) tarafından
14 aylik kızım elini tuttum ağladı acı acı deyip durdu hareket ettiriyo arada ağlıyo daha önceden böyle bisey olmuştu hastaneye götürdüm bisey yapmadılar şimdi koluna dokunuyorum ağlıyo arada kaldıriyo napcagimi şaşırdım varmı böyle olan 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah korusun bir şey mi oldu acaba 
(241 puan) tarafından
Goturcemde canim hirpalayip birakiyolar oynatiyo arada agliyo uyuttum simdi napcagimi bilemedim
tarafından
Oyyy yavrum benim yaa demekki canı acıyor kuzum inşallah kötü bir şey yoktur
(241 puan) tarafından
Inşallah canım saol olması göturcem acile
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hemen acile götür tabiki çıkık falan oasom Allah korusun
(241 puan) tarafından
Allah korusun uyuttum kalksın ağlarsa göturcem ama daha öncede götürmüştüm hareket ettirdiği için bisey yapmamislardi
0 oy
tarafından
Yakın zamanda üst solunum yolu hastalığı yada ateşli bir hastalık geçirdi mi canım 
(241 puan) tarafından
1 ay önce gripti canim
tarafından
Benim kızımda 1 ay öncesinde grip olmuştu bu hastalıktan bizimki biraz oldu ama toksik sinovit dendi grip olduğu zaman eklem yerlerini virüsler tutmuş 1 hafta istriahat artı ağrı kesici dolvenle atlattık şükür eski postlarımda var okuyabilirsin bunu sadece korkma diye yazdım ben doktor değilim asıl teshisi onlar koyar sakin ihmal etme kuzum belki başka bi şeydir vebal almak istemem
(241 puan) tarafından
Tamam canım çok saol uyansın göturcem tekrardan teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım seni çok çok iyi anlıyorum inşallah bi şey çıkmaz tekrardan geçmiş olsun
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Film cekilmismiydi canim
(241 puan) tarafından
Hayir hareket ettirdigi icin cekmemislerdi simdide oyle hareket ettiriyo arada ağlıyo
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Iyi bi hastaneye gidin canım ya gerekirse hastaneyi yık başlarına ne demek hırpalayıp bırakıyorlar ya el kadar çocuğu 
(241 puan) tarafından
Canım daha öncede götürdüm araştırma hastanesine kolunu hareket ettirdiği için bisey yapmadılar ama yinede göturcem bakalim
(1,578 puan) tarafından
Inşallah önemli bir şey yoktur. Geçmiş olsun canım
(241 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.
0 oy
11 cevap 404 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,917 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
17 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmarose (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
11 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Sena korkmaz (74 puan) tarafından soruldu

401,009 soru

12,000,257 cevap

36,182 kullanıcı

...