0 oy
1,427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam eşimi günde en az 5 kere arıyor . Napiyon ne yedin ne pişirdi. Bebe nasıl vs diye konuşuyor o kadar çok ariyor ki eşimle ben evin içinde o kadar çok konuşmuyoruz bu da yetmezmiş gibi whatsap üzerinden mesaj atıyor. Eşimle TV izliyoruz bebeği uyuyunca film bulup izleriz. Aramaya başlar yemek saati arar o kadar sinir olmaya başladım ki ben annemle kız olmama rağmen bu kadar çok konuşmuyorum. Eşim kısa kesmeye çalışıyor noldu bişey mi oldu diyor canım sıkıldı size mi gelsem diyor. Haftanın 5 günü bende bı de yatılı kalıyor. Uyuyan bebemi uyandırıyor. Offf araya zaman girse her şey tatlıca olur kendisinin evine 4 aydır gitmiyoruz biz bı kere bile siz de gelin demiyor. Üstelik gelirken de beni aramaz eşimi arar eşim de evde olmaz o bana haber eder. Bunalttı kadın beni.

30 Cevaplar

0 oy
(636 puan) tarafından
Aramaya gerek yok canım. Sabah kahvaltı öğlen kahve akşam yemek bizde zaten. Alt katımds oturuyor.  Bizle yatmadığı kaldı bi. Delirmeme ramak kaldı. 
tarafından
Kendi evini otel gibi kullanıyor desene niye ayrı evde yaşıyorsunuz ki her gün sendeyse
(636 puan) tarafından
Niye aynı evde yaşıyım :) kendi evimiz canım. Kirada değiliz.
tarafından
Yok kız hani sabah akşam sendeymis ya yatmadan yatmaya da gitmesin diye dedim :D
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından
Allahtan telefon kullanmıyor benim kaynana 
tarafından
Cin gibi instagram hesabı vs var
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Valla canım 1 senedir evliyim kaynanam aramaz kayınpeder arar sorar bizi bende önceden hep kaynanayı arardım baktım kaeşılık görmüyom hğç aramıyp bende aramıyorum kayınpedrrimş arıyorum onunla konuşuyoz kayınpederimi seviyorum :) 
tarafından
Kayınpederim de kaynanamdan pis . Çıkarci o da. Senin gene kayınbaban iyiymid
(3,726 puan) tarafından
Kayınpederim çok iyi Allah razı olsun ondan çok düşüncelidir
0 oy
tarafından
Benm de tam tersi kocam hep arar kayınpeder gece yatınca ve sabah yatarken çok arar acaba niye onuda ayrı anlamadim
tarafından
Bı değişik bu insanlar
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Hayatta aramaz annesi eşimde aramaz ne annesini ne babasını bayram olur seyran olur önmli bisey olur anca öyle 
tarafından
Aranirda hafta da bir iki kere aranir
(1,147 puan) tarafından
Aynn haklsn canm
0 oy
(8,117 puan) tarafından
Yani ben nasıl konuşuyorsam annemle babamla. Eşim de annesi ile babasıyla konuşabilir
tarafından
Ben konuşmuyorum annemle o kadar bir iki güne bir ararım. Ama kaynanam abartılı şekilde ariyor
0 oy
(92 puan) tarafından
Benim kaynanamda beni hiç aramaz . Hep eşimi arar. Ama sizinki gibi sık değil. İlk başta beni aramadığına bozuluyordum. Şimdi hiç umrumda değil. Bende canım isteyince arıyorum
tarafından
Ben hiç aramam ilk zamanlar arardım bu hiç aramazdi birde üste çıkardı şimdi hiç aramam
0 oy
(4,328 puan) tarafından
Eşim kaynanami günde 10 kez arardı daha aramiyo başına taş düştü heralde 
tarafından
Şaşırıyorum ya niye ararlarsa bu kadar
(4,328 puan) tarafından
Evlendikten sonra kıymete biniyolar da o yüzden
tarafından
Olabilir
(4,328 puan) tarafından
Bi de gelinler yüzlerine vurmasın diye iyi aile pozu veriyorlar sen aramadığında seni suçlamak için çünkü kendileri aramasa sen diyeceksin ki senin annen baban sen niye aramiyosun mecbur kalıp iyi gorunuyolar ki sen bisey söyleme
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Ariyamaz esim annesini engelledi
tarafından
Ya özel değilse sebebi ne
(1,213 puan) tarafından
Kaynanm bnle.cok uğraşır ufak hatamı herkese yayar en son kustugumzde bnm için çok ağır konuştu eşime senin karın şeytan senin karin köpek senin karinin ailesi köpek diyince esim fittirdi engelledi altlı üstlü oturyorz şuan yuz yüze gelsek bile konusmuhkrz ne.ben nede esim
tarafından
Esinin senin yanında olmasını takdir ettim. Kimsenin o sözleri söylemeye hakkı yok
(1,213 puan) tarafından
Kesinlikle cnm hadi ben kendimi geçtim aileme o kelimeyi kullanmamayliydi gözümden düştü hiçbir şekilde saygı gosteresim yk
tarafından
Terbiyesiz kadin
0 oy
(2,658 puan) tarafından
İlk evlendiğimizde öyleydi sinir oluyodum cidden evde yenen yemeği bile sorardı kendi yediklerine kadar anlatırdı 2senelik evliyiz artık o kadar değil en azından bebeği görmek için arar o kadar
tarafından
Bizde bir buçuk sene olacak hala aynı ne pişirdi ne yaptı diye sorar
(2,658 puan) tarafından
Çok sinir bozucu ondan sonra gelin niye beni sevmiyo oluyo niye acaba herşeyi didiklerinden sevgi kalmıyo
tarafından
İşte kendilerini öyle görmüyor onlar her daim gelin suçlu sanki kendileri gelin olmadi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 396 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 349 göst.
0 oy
38 cevap 669 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 300 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla inci (13 puan) tarafından soruldu