0 oy
982 göst.
Diğer kategorisinde (5,936 puan) tarafından
Sabah 7 buçuk ta kalktım ev ahalisi uyuyor çıktım güzelce 45 dk yürüyüşümu yaptim;) eşim evi terk ettiğimi sanmasin diye de not yazdim :) merak etme 1 saate evdeyim diyerekten. Geldigimde esim kahvaltıyı hazırlıyordu. Oglusumu doyurdum eşim aldı bebeği park a gitti bende dip köşe evi temizledim yemeklerim de pişti. Azıcık dinleneyim  daha bavul yapacağım yarın sabah tatile çıkıyoruz tüm yaz yorgunluğumu atip geleceğim:)

8 Cevaplar

0 oy
(6,395 puan) tarafından

Yemek yapildi

Temizlik yapildi

Spor yapilmadi :D daha simdi yuruyuse cikicam bebisle :)

Bizde ekim basi tatile cikacaz innsallah. Siz nereye gidiceksnz

(5,936 puan) tarafından
Marmaris e gideceğiz öncelikle 6 gün marmaristen de 3 gün yunanistan a geçeceğiz  .olsun yürüyüşte bir spor oh mis gibi .Siz nereye gideceksiniz?
(6,395 puan) tarafından
Aaa benim esim marmariste canm :) orda calisiyo sozde bende ay sonu oraya 1 ay gidecektim esimde seneye hep burda olcaz sezon sonu gezr geze döneriz dedi nevsehire gitmeye karar verdk :)
(5,936 puan) tarafından
Olsun canım valla seviyorum marmaris 3 yıl önce de gitmsitim denizi havası cok güzel nevşehir de çok güzeldir cok severim
(6,395 puan) tarafından
Marmaris harika bi yer zaten :) nevsehire cok kucukken gitmstm pek hatırlamıyorum ama guzeldi bu defa oglusumj alip gidicez insallah iyi tatiller canm
(5,936 puan) tarafından
Sağol canım benim
-Reklam-
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Temizlik günün yarın :) Şimdi yürüyüşe çıkıcaz bizde :) Yemeği de dışarda yeriz :)
(5,936 puan) tarafından
Dedim son gün yapayim evde yiyeyim malum 10 gün yokuz paracıklar gidecek;) bizim sitenin sirkeleme  gunu pazar 1-5 arası dip köşe giriyorum  :)
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Yemek yapildi 

Temizlik yapildi

Sporda yapildi

Simdilik tatil dusuncemiz yokkk maleseffff(((
(5,936 puan) tarafından
Olsun seneye gidersiniz canım.gunluk işler bitmiş oh ellerine vücuduna sağlık..
(1,252 puan) tarafından
Sagol canim benim)
0 oy
tarafından

bir banyo  yapim  dedim evi talan ettim yemek de yapmadım:D kos kös oturuyorum

(5,936 puan) tarafından
Niye talan ettin kalk kiz kalk:) oturmaya gelmedik bu dunya ya:)
tarafından
kız bir banyo  yapıyorum  tüm dolap yerde:)
(5,936 puan) tarafından
Ahahhahahajha olsun toplayan gene sensin kuzum
tarafından
he valla:) kız
0 oy
tarafından

Bnde bugün ev temizliği biraz yemek falan yaptim eşim işte akşam glck sporumu bugün edemedim valla kaç saattir ayaktayım onu da Spor sayım bugün:P

(5,936 puan) tarafından
Olsun oda bir nebze spor güzel gözlüm ❤
0 oy
(9,650 puan) tarafından

Bir korse aldım ki sorma :D eşim giyer giymez bunun popo çıkardığını demedin bana bunu bi yerde giyemezsin diyim dedi kıskandı:D artik sporu birakabilirim :D bu korseyle popom var gibi.. temiz suprudum tek kuzum 2 3 gunfur yogun yorgun bitkindim yemekte bir pazar klasigi makarna :D

Bu da korse :D

image

(1,932 puan) tarafından
Bendede var bundan gorumcem almış bana hiç bir yerde giyilmiyor
(135 puan) tarafından
kiz allah seni niye aldin bunu bide bu sicaktami giycen:))) kiz bisey diycem sen kilolarini verdinmi gobegin varmi ya benim az biswy kaldi 51 kiloya fustumde ama gobisim kaldi birz
(5,936 puan) tarafından
Kiz kurgucu sakın sporu bırakma kendin için  öncelikle bu yapay popo yapıyor:) sen sende kaliciliga bak .Bende kolay olsun yemek artmasın diye mantar sote makarna yaptim rutin saatli ya 7 de sofradayız:))))
(5,936 puan) tarafından
Kocan kıskanmış oh olsun;)valla bugün bende yoruldum;(
(135 puan) tarafından
ay hoc spor yapamiuom ya popo faln istwmiyorumsa gobegim gitsin istiyorum asli sen giderdinmi canm.spordan anliyosun sanirm:)
(9,650 puan) tarafından
57 kiloyum kuzum kiloyu takmıyorum tabi göbekte var biraz ama popom hiç yok kadınsı kıvrımların  hiç biri yok diyebilirim ondan aldım kuzum.. korse artı spor yaparsam daha etkili olur diye düşündüm kuzum 2 3 gündür bisicik yapamıyorum bu akşam gene başlarım inşallah spora.. bu korse tüm vücut duzeltiyomus baya iyi seyl er yazıyodu çok umut bağladım ben buna :D
(135 puan) tarafından
ay iyi hadi ins istedigini yaparsin canim:*) valla elh ben kilomu verdimde ama gobusim kaldi az hisey aslinda o hamilelikten oncede vardi ama ben tamamen gotsin istiyorum bakalim belki spor yaparim:)
(5,936 puan) tarafından
Kurgucum birtaneciğim inşallah yarar canım korse.guzel ama biliyorum yorumlarını incelemiştim bu Korsenin. Huzurum  zaten hamilelik te 8 kg almıştım ben hepsi gitti 4 buçukaydır da karın bacak kol basen sırt baya sıkılasti yani
(9,650 puan) tarafından
Kız taktım tamamı nefessiz kaldım bide hep 57 diyodum kiloma  şimdi tartıldım 59 olmuşum he :/ bu arada yürüyüş bandında da koşu yaptım bugünlük spor da tamam kuzum bide squat yaptım:) valla allah razı olsun senden burda konuşmasak çağrışım yapmasa aklıma gelmezdi :)
(135 puan) tarafından
asli anladim canim masallah sana nasil siklastirdin hanhi hareketlerl canim ya internette herkes biseu soyluyo  . kurgucu biri olshn canm verrisn insallah kilolarini bende 51 oldum ama bu siralar cok acikiyorum 52 olmusumdur
(5,936 puan) tarafından
Squat yaptım yarım mekik ve tam mekik cektim her gün 45 dakika yürüdüm bacaklarımın baldır kısımlarına kalın pilates lastiğini takarak yukarıdan aşağı Kapatıp açtım Sonra basen kısmına getirerek lastiği o şekil açıp kapattım Ellerimi duvara tamamen bastırıp vücudumu geriye itip kollarımla duvarda Şınav hareketi aldım ki kollarım sıkılaşsin diye .yere yatıp bacaklarımı kelebek pozisyonuyla açıp kapattım Bu tarz şeyler canım her banyoya girdiğimde göbeğime bacaklarımı ve kollarıma kalın sert kese ile 5 dakika boyunca bastırarak masaj yaptım portakal yağı sürdüm seliluteri i onları yok etti Maşallah diyeyim yani Yüzde seksen gitti sabahleyin Çay yerine Mate çayı içtim akşam yeşil çay içtim çok güzel idrar sokturuyor ikisi .7 den sonra ağır şeyler yemeye gayret ettim Çok karnım acıktı ise bir salatalık ya da bir kase yoğurt tükettim kurgucu birim Bak gördün mü işte gaz verdim sana ben de yaptım 40 dakika boyunca demin
(135 puan) tarafından
masallah masallaj valla ben okadsr yapamam sanirm:)
(5,936 puan) tarafından
Yaparsın bi başla 2 haftayı atlat spor yapmadan 1 günü geçiremezsin. Su gibi yemek yemek gibi bir Istek olarak kendiliğinden dürtüyor zaten kalk yap diye
(135 puan) tarafından
denerim ins su hamimiym degilmiyim kesinlessinde ona gore:/
(5,936 puan) tarafından
Senin bebeğin daha cok küçüktü doğru hatırlıyorsam. Allah gönlüne göre versin canım
(9,650 puan) tarafından
Bi süre sonra gerçekten vücut kendi istiyo kuzum ilk hamilelikte çok yürüyüş yapmıştık ozamandan hatırlıyorum bi o aşamaya gelmek lazım şimdi çocukları uyutuyorum uyusunlar az da korseyi cikarip yuriyim  çok fena nefessiz kaldım dayanamiyorum  he.. su bahsettigin kol hareketlerini falanda yapmam lazım bi düzen otutturup  düzenli spor hobim olmalı:) bildiğin uygulamanın spor hocası oldun he şifalı şeyler falan ne ararsan var:D maşallah.. bu arada tatile gidicekmissiniz kuzum hazirlanabildin mi ? Iyi tatiller:))❣
(5,936 puan) tarafından
Valla doruk bey in bavulu tamam .utu yapıyor eşim onlar bitsin bavula yerleştireceğim 2 saatlik kaldı kalmadı işim canım.doruk a kulak tikiyici deniz simiti güneş kremi calpol fitil dış kazıyici dış jeli bornoz kıyafet mayo uzun hırka da aldım aksambelki serin olur mayo bez normal bez pişik kremi muslin ortu ince battaniye başka lazım olan varmı ki acaba ? Kiz o korseyi ilk gun cok takma kan dolaşımını yavaşlatır 1 saat tak 1 hafta boyunca oda iş yaparken olsun yavaş yavaş arttır.mate cay i da al çok güzel ödem atiyor ama paketli alma demle kendin
(9,650 puan) tarafından
Aktardan mi alicam kuzum o çayı?  Alayim onu da hatta portakal yağı da alayim hatta yüz saç için onerin varsa onlarida alayim bi kerett e hepsini çıkarıyım aradan kuzum :) sen alinicaklarla ilgili herşeyi yazmışsın canım daha nolsun;) doruk bey bakalım nabicak  denizde :) nereye gidiyosnuz canim
(135 puan) tarafından
asli aynen canim 9 aylik bebegim. ya benim anlamadigim hala yani hamileysem gecen aydan hamile kalmismdir ve hayiz gordum nasik hamileyken bukadar hayiz gorulur ya hic duydunuzmu.... bu ay kalma gibi jibihtimalim hic olmadi yani. evet spor aliskanlik yapar ayy kurgucubiri hatirliyonmu yaa son ay nekdar yurumustuk ben hergun 1 saat yuryordum disari cikmasam evde donup duruyordjm:) guya normal dogum icn tabi sonuc sonda sezryan oldu
(135 puan) tarafından
asli iyi tatiller canim oglun kac yasinda.? bizde yarn ozel havuz tuttuk esimle gidicez ins bebism dururda yuzebilirm:)
(5,936 puan) tarafından
Aktardan 5 tl lik al 1 hafta  gider  1 tatlı kaşığı 1 kupa suyu kaynatıp altini kapatıp 10 dk demlensin süzüp iç  canim .Valla yüz için ben gece gündüz sdocrem i sürüyorum leke sivilce herşeye cok iyi geliyor çok güzel nemlendiriyor canım.. yumurta akini  da hafta da 1 surup bekletiyorum 15 dk oda gerdiriyor cok etkili .doruk bu sene erdek te babannesi de girdi denize cok sevdi geçen ay büyük ada ya gitmiştik 4 günlük orada da girdi ;) şimdi yarın marmaris e geçiyoruz 6 günlük 3 günde oradan yunanistan a geçeceğiz Allah nasip ederse vizelerin bitmesine 2 ay kaldı hazır vize varken birde yunanistan da yapalim dedik.
(9,650 puan) tarafından
Şuan sizleri hiç ozeniyomuyummm..... :D evet evet özemiyorum ama cok ta değil:D çok gaz verdigimi yürüyüş konusunda hatırlıyorum kuzum normal yapmak için yürü bol bol diye konuştuğumuzu:)) ben senin sezeryan olduğunu unutmuşum:/ aman bi şekilde doğuyorlar normal yada sezeryan rabbim sağlık versin de büyüyorlarda çok sukur
(135 puan) tarafından
ayy kiz ins sende gidersin bugunde cok esiyodu yarinda esicek givi ins hasta olmamda:) ay canm tabi sezeryan oldum acil alindim.sezeryana. bana cok suni sanci verilince bebegin esi kopt baya kan kaybettim doktor eger yarim saat gc gelseniz bebekte annede ölhrdh demisti Rabbi korudu ya hamfolsun
(9,650 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsınız canım ne güzel zaman fırsat varken değerlendirmeli insan.. cocuklarla geçirilen vakit ve kaliteli vakit çok güzel..  çok eğlenin inşallah kuzum ;) benim yerimede hatta :)) ben bu yıl bi gün evde leğene soktum tek önerme zehrayi :D bizimde nasip olmadı canım ramazanda 1 ay gidicez diye valiz hazır durdu ilk ömer hastalandı sonra zehra sonra tekrar ömer sonra zehra hastanelik oldu falan iyilessinler haftaya gideriz dedik ve nasip olmayınca bi tatil olayından soğudum bende eskiden çok heveslenirdim bu yıl hevesim de kal madi. Tabi olursa koşa koşa giderim o ayrı:D yunanistandan bide edirne tekirdağ falan yapın:D
(9,650 puan) tarafından
Şimdi hatırladım canım rabbim sağlık versin inşallah:/ zor bi surectir
(135 puan) tarafından
yaz cikmadam gidin bence ya bi hazirlik yapin hemen:)
(135 puan) tarafından
aynen canm toparlanmama baya uzn surdu kan yabindan dolayi.. oyzyden bakalim.hamileysem.napcam.simdi:(
(5,936 puan) tarafından
Huzurum valla allah korusun o kadar adet e olsada hamilelik sağlıklı bir gebelik olmaz ki ? Gittin mi dr a canim .Ama annem erkek kardesime hamileliğini göbeği çıkınca öğrenmiş 2 kere adet görmüş karnı şişince biraz bulantısı olunca dr a Bir gidiyor ki 3 buçuk aylik hamile.6 bucuk aylik doğmuş kardesim 980 gram ama şimdi gayet sağlıklı .canim 8 aylik bebeğim.
(9,650 puan) tarafından
Kısmet kuzum :D eşim kaplıca seviyo :)) biz ihtiyar gibi takılıyoruz genelde amcam gelmis gökçeadada yazlığı var oradaymış bu hafta oraya gitme planı var da kendimi sartlandirmak istemiyorum hep nasip olmadı tekrar bi hayal kırıklığı olmasın diye o plan yokmuş gibi yapiyorum
(135 puan) tarafından
valla bilmiyrlum canim yok gitmedim. doktorum emxirmeden dolayi 10 gun gecse bisey olmaz demisti. ama benim kafama takilan 9 aydir bu emzirme bisey yapmadida bunaymi yapiyo anlamadim bi 10 gunu gecsin giderim artik bi kac gun sonrada test yapicam. dun bi test yaptim.cook hafif silik cikti hamilemiyim.hormonlardanmi.oyle cikti bilmiyorum .
(135 puan) tarafından
aynen canm oyle yap en iyisi bende ayni simdi hamile degilmisim gibi yapoyom:D
(5,936 puan) tarafından
Edirne de ablam 4 yıl oturdu tekirdağ da da murefteye gitmiştik kiz büyük oglum un okulu geç açılacak ya gelince zaten 4 gün sonra okul açılmış olacak O kadar gidemeyiz. Zaten uçakla marmaris e marmaristen de gemiyle yunanistan a geçeceğiz orada araba kiralarız dedik .doruk ile marmaris e araba ile gidersek dönüşümlü kullanmak zorunda kalırız diye uçağı tercih ettik.olsun canım geçen senede ben bodrum a gitmem ile dönmem  bir oldu babam vefat etti:( inşallah seneye cok güzel bir tatil yaparsınız
(9,650 puan) tarafından
Ben hormonlardan olduğunu düşünüyorum canım benimde çok ta düzene girmedi ilk 1 yılda düzene girmemesi normal tabi herşey mümkün biraz daha bekle bence adet zamanın gelince bi test falan yaparsın
(135 puan) tarafından
kiz adetim 5 gun gectii hayatimda ilk defa. belkid ehormon bu ay kafaui yedi herseu olabilri:) bi yarin olmiyimda olacaksam oburgun olayim yoksa yuzemiycem:)
(5,936 puan) tarafından
Valla çıkın gidin .Ben ve eşimde kaplıca asigiyiz annemlerin afyonda devremülkleri var 2 haftalık gidiliyor 5 gününü biz  kapıyoruz da bu sene doruk ile gidilir mi bilemiyorum. Bizotelde bile yazın ortasında hamamdayız;))))
(5,936 puan) tarafından
Huzurum doğum yaptim 2 oğlumda da 40 im çıktı her ay düzenli adet oldum 1 ay aksamadı ama bu ay 7 gün geç oldum mevsim geçişleri 2 hafta bile oynatıyor.adet olursan tampon kullan canım.
(135 puan) tarafından
hee anladkm.ozman mevsimden oyle olmusumdur belki canm.  alabilrsem alicam tamponu alamazsamda artik aklirm herhal
(9,650 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım bak işte bir ortak nokta.. bende bu yıl babamı kaybettim 31 marta seçim günü ve benim doğum günüm. Sanırım konusmustuk bunları ikimizin de ortak acısı.. nasipten öte yol yokmuş denir ya doğrumu söyledim bilmiyorum ama öyle gerçekten..  bu yaşadıklarımda plan yapmanin okadar da onemli olmadigini gosteriyor.. her yil dogum gununu ozenmem etmem bu yil zehra ponyli pasta istiyorum dedi bizde hic oyle seylere okadar ozen gostermeyiz ponyli susler pastalar falan ama dogum gunu yapamadik gorumcem eşiyle  ayrilicak duruma gelmis o gun lavga etmisler hersey hazir masa hazir saaylerce bekledik ve nasip olmadi.. artik plan yapmak hiç içimden gelmiyo en güzeli doğaçlama takılmak sanırım.. doruk gelicekmi canım büyük doruk muydu  ayaz di dimi babaannesiyle olan büyük oğlundan bahsediyorum :)
(5,936 puan) tarafından
Evet canim konuştuk seninle doğum günün olduğunu da biliyordum;(((( Rabbim cennetinde köşk eylesin cümle olmüşlerimizede babalarımıza da 5 ağustos 2018 de kaybettik babam i bizde:( Ayaz canım büyük yok ne yaptıysam gelmedi beyefendi orasida deniz ya birde manitasi var neymiş bu sene gelmek istemiyormuş ama marmarise getirecek kayinpederim yunanistan a gelecek.Doruk bizle bugün zaten bizi doruk maymuna çevirdi eve girmemek için diretiyor minicik boyuyla:) babası gezdirdi getirdi erkek kardeşim geldi zaten dayı aşığı doruk onunlada 2 saat gezdi eve geldi bir trip gözü kapıda;) ama muzlu muhallebiyi görünce sustu :)))))))))
(9,650 puan) tarafından
:D yemekle kanan çocuk daha nolsun :)) de ayazda haklı deniz aynı deniz ama kızı bi daha ne zaman gidicek ilk aşk tabi napsin cocuk :D omer de dış kapıya gidiyo kapıya tutunup ağlıyo:D alıyorum çıkarıyorum hemen susuyo :) bizimki de sadece genç ve güzel kızlara bıyık altı guluyo  erkeklere özellikle sakallılara hiç gitmiyo falan nasıl şeydir anlamadım ama ciddi ciddi dikkatimi çekiyo:D
(5,936 puan) tarafından
Gerçekten benim iki oğlan da sarışın kızlara ayrı bir hasta ama Doruk erkekleride seviyor anlıyorlar ya vallahi anlıyorlar bebek dememek lazım Ben korkuyorum zamane çocuklarından kanıyor Vallahi yemekle ek gıdaya ne yapacağız ne edeceğiz derken kuru fasulye pilav ver Onu bile yiyecek;)
(9,650 puan) tarafından
:D oyy maşallah iştahlı çocuk çok iyi biseymis  zehra aşırı istahsizdi omer de çok şükür herse yi yiyo dün yemek yiyoruz masaya yaklaştı tutundu masadan aldı alıcağını oturdu yerde yiyo :D eliyle bisiler yemeyi çok seviyo:)) kuru fasulye denemedim canım denesem mi acaba artık onu tolere eder herhalde 10 aylık oldu
(5,936 puan) tarafından
Oy maşşallah kuzuma yok canım ya 1 yaşına  gelsin öyle ver bağırsakları küçük şişkinlik yapabilir çünkü. Yesin mis gibi benim ki yapısal olarak kilolu değil ama iştahlı boya gidiyor birde ayakları büyüdü ya :)
(5,936 puan) tarafından
21 numara oldu ;)
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Temizlik yapıldı karnimizida doyurduk parka geldik:) iyi tatiller canım gerçektende çok iyi geliyor
(5,936 puan) tarafından
Sporrrr niye yok :( sağol canım teşekkür ederim.belki yemekten sonra bi dondurma yemek için çıkarım halimiz olursa  parka ;)
(1,380 puan) tarafından
Çok yoruldum bugün spor yapsaydım parka gelemezdim:D
(5,936 puan) tarafından
Olsun yarın yaparsın canım.
0 oy
(13,619 puan) tarafından

Yemek yapılmadı 

Temizlik yapılmadı

Salça yaptık 2 koca kazan spor yerine geçer mi :)

Kayınvalidem balık yemeye götürüyor yoldayız :)

(5,936 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun evlerinizde sağlıkla sihatle yemek nasip olsun.valla herşey yaptim salça yapmadım evde keşke yapabilseydim.kayinvalide sağolsun yemeye de götürmüş

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 317 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 791 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 489 göst.
20 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 237 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Davudun annesi (58 puan) tarafından soruldu

412,851 soru

12,430,012 cevap

45,645 kullanıcı

Kategoriler

...