0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (915 puan) tarafından

Oğlum dün gayet iyidi bugün gündüz uykusu öncesi huysuzlandi ve uyumadı öğle sonrası birden ara ara öksürük başladı ve hafif burun tıkanıklığı ara ara akıntı ateşi çıktı biraz yarın için çocuk Dr una randevu aldık ama yarını bekleyemedik az evvel acilden geldik yavrum uykusu olmasına rağmen uyuyamadı:( acil Dr u enfeksiyon var dedi ciğerlere inmemiş ama inmek uzere oksijen verdiler iğne yaptılar müdahale olarak. İlaç yazdı aferin klamoks antibiyotik ve pedifen şurup. İyiki gitmişiz ihmale gelmiyor o kdar çok çocuk vardı ki acilde tıklım tıklım dolu idi. İhmal etmeyin geçer diyede beklemeyin başınıza gelirse lütfen götürün Dr a :( rabbim şifa bekleyen kullarına miniklerine acil şifalar versin inşallah...

9 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim bende biraz öksürük grip olsun hemen götürürüm bir kere bizimde sizin gibi oldu ondan sonra korkuyorum hep 
(915 puan) tarafından
Vallahi beklemeye gelmiyor Allah korusun ilerlediği zaman günah minik yavrularımıza da bizede :(
tarafından
Toplar canim kalbini ferah tut. Ilerlemeden sen önlemini almışsın cokda iyi yapmissin mışıl mışıl uyusun paşam Vitaminli.corbalar yap 1 kaşık bile.olsa şifa olur .
Düzenli ilaçlarını kullandın mı en kısa sürede toplar . Rabbım.sifa versin ♥︎
(915 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbım acil.sifalar versin kuzucuga.  

Rabbim evlatlarımızı.hastaliklardan korusun şu dönemde hastanelere kimseyi düşürmesin. 

(915 puan) tarafından
Amin canım bnim amin.. rahatladı şimdi yavrum uyudu biraz inşallah güzelce dinlenir de hemencik toplar kndini:(
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah ilaçlar fayda eder kuzuya 
(915 puan) tarafından
Amin çok tşk ederim Allah razı olsun inşallah canim
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Cok gecmis olsun Kuzum ben kac kere goturdum de Rabbimde doktorun iyisine denk getirsin doktor ihmalkar davranmis zaturre gecirmis zamaninda haberimiz yok bizde ayni hastayiz bugun 3. Gunumuz benim kizimda ayni atesli oksuruk krizi var 
(915 puan) tarafından
Allah'ım yardimciniz olsun sizinde Malesef var öyle işini ypmayanlar uzak olsunlar bizlerden :( çok geçmiş olsun ❤️
(3,102 puan) tarafından
Amin canim aminnq
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun
(915 puan) tarafından
Tşk ederim ❤️
0 oy
tarafından
Bizde yaşadık canım hemen götürüp ilaç kullanmamıza rağmen bronşit oldu yavrum aşırı salgın var çok geçmiş olsun size de
(915 puan) tarafından
Sizede geçmiş olsun Çok tşk ederim ❤️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(915 puan) tarafından
Amin çok tsk ederim❤️
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun birden nasıl belli etmiş kendini enfeksiyon

İyi ki gittiniz Allah şifa versin
(915 puan) tarafından
Bir anda ya inanamadik gerçekten hiç biseyi yoktu Allah'ım şifa versin inşallah tüm bekleyen kullarına ❤️
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Valla canim imkanlar dogrultusunda 2. Saglik sigortasini yaptirdim yavruma bizde oyle hapsu dese iicimiz rahat etmiyor valla
(915 puan) tarafından
En güzeli gerçekten son pişmanlık fayda etmez

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 500 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
7 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,765 soru

12,360,240 cevap

41,437 kullanıcı

Kategoriler

...