0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
20 aylık oldu Kziim parka vs goturuyom oynamiyo kimseyle öyle bebelere bakiyo dalıp gidiyo onu geçtim kendi başına da gidip kaymiyo pek zordan kaydırağa goturuyom önceleri oynardı kaydirakta merdivenleri tırmanır kayardi anlamadjm gitti .spor.aletleri.var.oraya.kafayi.takmis.hep.oraya gider.kendi kendine oynuyo kimseyle oynamiyo neden acaba kızlar sizin bebeler de mi öyle

2 Cevaplar

0 oy
(3,073 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Dönem dönem cocuklar farklı şeylere takıyorlar yaz başında benim oğlum da izlerdi gitmezdi. Simdi oynuyor.
tarafından
Ya öyle mi normal mi yani cnm şimdi oynuyo mu herkesle . Tek başına oynuyo hep sosyalleşmedi bir türlü üzülüyom
(3,073 puan) tarafından
Küçük olduğu için henüz izleyerek öğreniyor gidecek cesareti bulduğunda gider oynar o da merak etme normal.
tarafından
İnsalla canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaa benimde oğlum öyle eskiden tek başına aşağı inerdi kuzenleriyle falan oynardı zorla içeri alırdım onu ama ne olduysa bir anda çıkmamaya başladı sen beni aşağı indir korkuyorum diyor götürüyorum çocukların yanına gitmiyor eteğimi tutuyor yanımda duruyor hadi sen kuzenlerinle oyna ben yukarı çıkayım kardeşin ağlar duymam diyorum hayır gitme yanımda dur diyor ve cikinca oda benimle tekrar yukarı çıkıyor anlmaadm neden böyle oldu yaaa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 151 göst.
25 Kasım 2022 Aile kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
11 cevap 254 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 931 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu