0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım uyuduğu zaman beşiğin içine oyuncaklarını bırakırım. Uyanınca anne diye beni aramasın diye. Uyanır uyanmaz hemen aglamaz 2 saate yakin beşikte oyuncaklarıyla oynar.

Bu resimdeki oyuncağı kuzenim ormustu. Şoktayım . Uyandığımda bi parçası yerde bir parçası beşikte idi. Elimle zorladım biraz önce kirilmadi. Dişleri çok kaşınıyor tamam ama kırılacak kadar mı ? Yada bu kadar kolay kirilabilen birşey mi bu dişlik ??

image

10 Cevaplar

0 oy
(8,590 puan) tarafından
Kolay kolay kırılmaz bence. Acaba çatlak falanmıydı
-Reklam-
0 oy
(15,257 puan) tarafından
Belki koluyla yada bacağıyla bastirip kirmiştır. Benim kizim ilk kumandayi kırmıştı , dönmeye çalişırken altinda kaldı ve nasıl olduysa kirildi. 
0 oy
tarafından
Kız o kolay kırılan bişey değil bence çatlak falan vardır yani bir bebek onu kıramaz 
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Kolay kolay kırılmaz ama önceden bı darbe almıştır catlaktir yada başından tutup besige vurduysa
0 oy
(601 puan) tarafından
Nedense gözüm halıya takıldı aynısı bende de var güçlü kız olacak masallah
0 oy
(2,593 puan) tarafından
kolay kırılacak bişey değil canım ama belki çatlak falandı bilemedim.. yalnız maşallah kız nasıl uyanınca 2 saate yakın beşiğinde oynuyor nazarım değmesin maşallah subhanAllah
0 oy
(14,634 puan) tarafından
Tahtaya benziyor :) çabuk kirilacagini sanmam
0 oy
(121 puan) tarafından
Malzemesi çürüktür çatlaktır yoksa öyle kırılmaz heralde
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Üstüne falan oturmuştur başka türlü kırılmaz bence. Allahım beşikte 2 saat oynuyor kısmı beni benden aldı resmen 2 saatte insan her işini yapar
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Oyuncağın gözleri düğmeden demi bu tür oyuncakları bırakma tek gözleri koparıp ağzına koyabilir canım Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 492 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,400 soru

12,084,191 cevap

36,365 kullanıcı

...