0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (1,501 puan) tarafından
Kizlar koltuk takımım eskimiş şimdi yeni alamam nasıl değiştirebilirim yüzünü farklı bir renk olsun istiyorum bizim bı akraba değiştirmişti eski koltuklarını adamlar götürdü içini dışını yeniden yaptı

11 Cevaplar

0 oy
(134,471 puan) tarafından
oda hesapli degildir ama yeniye bedel bi fiyatdir
(1,501 puan) tarafından
Öylemi ya akrabamız bir milyara yaptırmış
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Kuzum 10 gün 9ldu verdim ben koltuk dosemeciler yapiyo
(1,501 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ne kadara yaptırdınız
(713 puan) tarafından
Kuzum kqynim taşıma işi yapmış bir tanıdığı var makatyadan kumaş getirtik  uyguna  40 mt sanırım 1000 lira kumaş biz verdik  dosemecide  1.500 aldı toplam 2500 geldi kuzum ama başka Bir yere sorduk kumaş onlardan 4000 istemisti
(1,501 puan) tarafından
Niye çok pahalı ya bu fiyata yenileri var çok güzel hemde
(713 puan) tarafından
Kuzum pahalı yapiyirlar bizimde qllahtan kumaş geldi valla burda 4000 den temizi sıfırı başlıyor ama sağlam olmuyorlar kalitelisi 7 bin falan benim kiltuklarim çok sağlamdı diye yaptirdim
(1,501 puan) tarafından
Çok pahalı olursa yapmam seneye yeni alırım inşallah çok teşekkür ederim canim
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Bence yenisini al daha iyi 
(1,501 puan) tarafından
Çok pahalı o fiyata burda yenileri var canim
(9,620 puan) tarafından
Sen yine bi sor koltuk döşemesi yapan yerlere baktın pahalı geldi yenisi alsan daha mantıklı olur
(1,501 puan) tarafından
Aynen canım bak foto yükledim rengini tek sevmiyom pahalı olursa diğer odaya yeni alırım seneye
(9,620 puan) tarafından
Ay benim en sevdiğim renk :)) ama tabi koltukta biraz koyu durmuş yani rengiyle odayı kapatmış sanki ama model olarak falan çok şirin
(1,501 puan) tarafından
Bende hiç sevmedim canım bu renk çabuk soluyor ınankı dediğim gibi zaten eski değil çok solmuş rengi  sevmiyorum:)
0 oy
tarafından
Bence degiştir yuzlerini yeni gibi olur zaten
(1,501 puan) tarafından
Nasıl değiştireyim
0 oy
tarafından
Döşemecilerfen fiyat alin köşe takimlards 3500 4000 arasi 

Mağazadan sıfır koltuk takımları istiklal gibi markalarsa 12 bin liradan başlıyor 

Eskici pazar gibi mobilya mağazalarda kötü takımlar 7 8 bin liradan bir fiyat araştırması yapin sizde 
(1,501 puan) tarafından
Araştırayım canım sağol  çok pahalı olursa yapmam
0 oy
tarafından
Annem yaptırmıştı ama valla yeni koltuk fiyatına geliyor 

Koltuk döşemecileri/perdeciler falan yapıyor canım 
(1,501 puan) tarafından
Ama eski değil canım yeni sadece rengi güzel degil
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Şimdi 0 koltuk çok pahalı en kötüsü 10 bin ben yeni degistirttim kanepem sağlam di şimdi 0 dan farksız çok iyi oldu 1 2 seneye de oturma odami degistirtcem hatta o 2 li l şeklinde yaptircam

Ben 2 tane 3 lu 2 tekli 4 büyük 4 küçük yastık 6 sandalye 3.500 yaptırdım bı ark tanıdığı idi 4200 fiyat vermişti
(1,501 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım aslinda koltuklar eski değil benim rengi güzel değil renk değiştirme tek yapsa genemi pahalı olur acaba
(12,771 puan) tarafından
İşte çevrendeki bu işi yapana sorman lazım cnm koltuk sağlam ise 2 3 bin verilir diye düşündüm ben bı kanepe 10 bin çünkü ve sağlam benim ki tek kumaşı yırtılmış ti
(1,501 puan) tarafından
Benimkide sağlam canım bı araştırayım iyice olmasa kumaşı değiştirecem teşekkür ederim
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Örtüleri çok pahalı ya . Geçen komşum 6 sandalyeyi 650 ye değiştirdi . Mobilya ustası eski fiyatla hesapladım demiş bide . Herşey pahalı sen iki binden aşağı değiştirmez sin 
(1,501 puan) tarafından
Yeni sordum kumaş değiştirme 5bin dedi çok pahalı diyor o fiyata biraz daha eklerim yeni alirim
0 oy
tarafından
Hangi şehir canim Ankaradaysan tanıdık var 
tarafından
Ankarada bizim bi tanıdık 3.500 e degistirdi şey yap kuzum armut.com a ilan ver bulursun ordan uygun fiyatlı yapcak birisini
(1,501 puan) tarafından
Öylemi güvenilir demi canım
tarafından
Güvenilir twbiki canim ben telefon falan yaptırdım ordan hatta evimi boyatirken boyaciyi falanda ordan buldum
(1,501 puan) tarafından
Tmm canım çok teşekür ederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(29,260 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eltim değişti harika oldular 4500 e yaptı döşemeci koltuk yapısı sağlamdı diye değişti eğer sağlam olmasa değişimek mantıklı degil

(1,501 puan) tarafından
Benimki çok sağlam canım ama kumaşı soluyor çabuk fiyat sordum beş bin dedi yaptirmiycam
0 oy
(1,014 puan) tarafından

image

bence böyle yaptır cnm Instagram da koltu örtüsü kaplama 350 500 arası kumaş çeşidine göre fiyat
(1,501 puan) tarafından
Tmm canim şimdi bı siteye mesaj attım 450fiyat verdi çağla home instgram da
(1,014 puan) tarafından
Aldın mı cnm alırsan eğer iyi mi kötü mü kayiyor mu diye bana bilgi verebilir misin cnm sana zahmet
(1,501 puan) tarafından
Yok canım burda bı arkds var Sümeyra diye alma dedi çok kötü onlar dedi bende vazgeçtim
(1,014 puan) tarafından
Allah öyle mi cnm bende alacaktım sorun olursa eşim kızar diye memnun olan kişi ariyordum çok teşekkürler
(1,501 puan) tarafından
Yok canım hiç alma o paraya yazık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
1 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde sweetlady (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 307 göst.
16 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 483 göst.
5 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mesutun hatunu (324 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 160 göst.

410,480 soru

12,346,688 cevap

40,188 kullanıcı

Kategoriler

...